• Büroların Dikkatine!

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.fc5bd8f3f9179328

[email protected]

Muhabbet ForumFix Sohbet Alanı

• Konbuyu başlatan Lucky
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkanny Çevrimdışı

furkanny

Aktif Üye
3 Kas 2022
1,261
188
para lazım ya çıkmaz lazim olmayınca da otuz lira çıkar saçma sapan bişey oldu iyice

Different Çevrimdışı

Different

Aktif Üye
30 Eki 2022
1,224
268
ARKADAŞLAR TARTISMAYIN.
Tartişmayin nedir hocam bunlar ergen gibi gelene geçene alinti yapip sövüyorlar. Hayir ben altta kalmam öyle bende söverim hepsi ayri cins adamlar alintilayip alintilayip sataşiyorlar en azindan bir iki gun uyari ban atin lütfen

mchtakbulut Çevrimdışı

mchtakbulut

Aktif Üye
30 Eki 2022
1,465
243
@Başkan @Lucky sizle inanin alakasi yok. Insallah daha cok kazanirsiniz. Çünkü forum cok kaliteli. Ama 40 dakika 45 dakika 15 dakika adamlar sitede mesaji yok ve hala listedeler. Son rollingi topu topu tas patlasin 15 kisi takip etti emege yazik ayip valla ayıp. Boyle liste mi olur ya. Haksizsam soylesin arkadaşlar

Acar13 Çevrimdışı

Acar13

Emektar Üye
1 Kas 2022
2,210
417
@Başkan @Lucky sizle inanin alakasi yok. Insallah daha cok kazanirsiniz. Çünkü forum cok kaliteli. Ama 40 dakika 45 dakika 15 dakika adamlar sitede mesaji yok ve hala listedeler. Son rollingi topu topu tas patlasin 15 kisi takip etti emege yazik ayip valla ayıp. Boyle liste mi olur ya. Haksizsam soylesin arkadaşlar
Katılıyorum

furkanny Çevrimdışı

furkanny

Aktif Üye
3 Kas 2022
1,261
188
katılıyorum 50 tl çekiliş olunca kimse yok 100 tl olunca değişik değişik isimler falan filan neyse

L Çevrimdışı

Lucky

Guest
Mesela kim söyleyin açık açık kontrol edeyim daha liste gelmedi bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...