Different
Aktif Üye
- 30 Eki 2022
- 1,224
- 268
Bidaha soversen senin gelecegini varya gel lan telegrama hangi sehirdesin senya gece gece bi siktir git
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Bidaha soversen senin gelecegini varya gel lan telegrama hangi sehirdesin senya gece gece bi siktir git
Eline saglik boşverkaybedince listeci suçlu rol kaybetse listeci suçlu vay arkadaş anlamadım gitti bu işleri..
Mesela kim söyleyin açık açık kontrol edeyim daha liste gelmedi bana
Bilader yapamiyorsun liste kabul et..bak birinci agiz söylüyor
5Mesela kim söyleyin açık açık kontrol edeyim daha liste gelmedi bana
kimseyi tanımıyorum dostum neyi ima ediyosun benim hesaplarımda degil multilerimde degil açık konuskatılıyorum 50 tl çekiliş olunca kimse yok 100 tl olunca değişik değişik isimler falan filan neyse
Bizemi bişey diyorsun ?ne alakası var aga
yav bişey ima etmiyorum paranoyakmisiniz herşey açık açık ortada size bişey diyen mi var iyi okuyunkimseyi tanımıyorum dostum neyi ima ediyosun benim hesaplarımda degil multilerimde degil açık konus
@Lucky o listede yeni kayıt olan cocuk hakkiyla aldı bir iki arkadas daha var gordum takipteydi ama inan o listede en az 6 kisinin hakki degil bu paraMesela kim söyleyin açık açık kontrol edeyim daha liste gelmedi bana
Ben ne paranoyak olucam olum sen şizofren misin ?yav bişey ima etmiyorum paranoyakmisiniz herşey açık açık ortada size bişey diyen mi var iyi okuyun
BU KİŞİLER BURDAYSA EGER DEGILSE SOZUM MECLSTEN DISARI !TELEGRAMDA GRANDYARR
VE O YONETICININ goll GEVSEK OLU GEVSEKLER NE YAPTIMDA BANLADINIZ goll COCUKLARI
LAN SİZE TEK KELIMEM VAR ADAMSANIZ BENI BULURSUNUZ
BULAMASSANIZ ERKEGIN ORUSPUSUSUNUZ OLUMMMMMMMMMM
Bakim kim oTELEGRAMDA GRANDYARR
VE O YONETICININ goll GEVSEK OLU GEVSEKLER NE YAPTIMDA BANLADINIZ goll COCUKLARI
LAN SİZE TEK KELIMEM VAR ADAMSANIZ BENI BULURSUNUZ
BULAMASSANIZ ERKEGIN ORUSPUSUSUNUZ OLUMMMMMMMMMM
profillerine girip bıraktıgı yerleri atarmısın ben baktım bişey göremedim
Ne diyorsun dostum sen? Ne zaman bırakmışim takibi soyle bakalim.