Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Tartişmayin nedir hocam bunlar ergen gibi gelene geçene alinti yapip sövüyorlar. Hayir ben altta kalmam öyle bende söverim hepsi ayri cins adamlar alintilayip alintilayip sataşiyorlar en azindan bir iki gun uyari ban atin lütfenARKADAŞLAR TARTISMAYIN.
Profillerini kontrol ettim sende et istiyorsan mesajlarını liste orda var@Lucky listede çok sıkıntı oluyor yoksa banamı öyle geliyor bilmiyorum ama çıkan kişilerin yarısını mesajını görmedim ben
ya gece gece bi siktir gitTartişmayin nedir hocam bunlar ergen gibi gelene geçene alinti yapip sövüyorlar. Hayir ben altta kalmam öyle bende söverim hepsi ayri cins adamlar alintilayip alintilayip sataşiyorlar en azindan bir iki gun uyari ban atin lütfen
Evet bende onu anlatıyorum. Bu cekilis adil degilProfillerini kontrol ettim sende et istiyorsan mesajlarını liste orda var
kaybedince listeci suçlu rol kaybetse listeci suçlu vay arkadaş anlamadım gitti bu işleri..Profillerini kontrol ettim sende et istiyorsan mesajlarını liste orda var
Daha okuma yazma bilmiyorsun senin gozunude tipinide gecmisinideya gece gece bi siktir git
Katılıyorum@Başkan @Lucky sizle inanin alakasi yok. Insallah daha cok kazanirsiniz. Çünkü forum cok kaliteli. Ama 40 dakika 45 dakika 15 dakika adamlar sitede mesaji yok ve hala listedeler. Son rollingi topu topu tas patlasin 15 kisi takip etti emege yazik ayip valla ayıp. Boyle liste mi olur ya. Haksizsam soylesin arkadaşlar
katılıyorum 50 tl çekiliş olunca kimse yok 100 tl olunca değişik değişik isimler falan filan neyse@Başkan @Lucky sizle inanin alakasi yok. Insallah daha cok kazanirsiniz. Çünkü forum cok kaliteli. Ama 40 dakika 45 dakika 15 dakika adamlar sitede mesaji yok ve hala listedeler. Son rollingi topu topu tas patlasin 15 kisi takip etti emege yazik ayip valla ayıp. Boyle liste mi olur ya. Haksizsam soylesin arkadaşlar
Mesela kim söyleyin açık açık kontrol edeyim daha liste gelmedi bana@Başkan @Lucky sizle inanin alakasi yok. Insallah daha cok kazanirsiniz. Çünkü forum cok kaliteli. Ama 40 dakika 45 dakika 15 dakika adamlar sitede mesaji yok ve hala listedeler. Son rollingi topu topu tas patlasin 15 kisi takip etti emege yazik ayip valla ayıp. Boyle liste mi olur ya. Haksizsam soylesin arkadaşlar
Bilader yapamiyorsun liste kabul et..bak birinci agiz söylüyorkaybedince listeci suçlu rol kaybetse listeci suçlu vay arkadaş anlamadım gitti bu işleri..
Bizemi bişey diyorsun ?katılıyorum 50 tl çekiliş olunca kimse yok 100 tl olunca değişik değişik isimler falan filan neyse