Normm44
Gold Üye
- 1 Kas 2022
- 7,602
- 615
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
rahatsız mısın arkadaşım sen kendi kendimize eleştiridemi yapamicaz git la gece gece vazgeç bendenBen ne paranoyak olucam olum sen şizofren misin ?
dostum o zaman takip etmedi diyenleri profillerine girip 2 mesaj arası 7-8 dkdan fazla olan varsa listeden cıkartayım@Lucky o listede yeni kayıt olan cocuk hakkiyla aldı bir iki arkadas daha var gordum takipteydi ama inan o listede en az 6 kisinin hakki degil bu para
ben mi sorunluyum takipte ? şöyle bir baktım da senden 20-30 dakika önce başlamışım takibe
hasbinnallahrahatsız mısın arkadaşım sen kendi kendimize eleştiridemi yapamicaz git la gece gece vazgeç benden
bekle liste kontrol edilcek şikayet var@Lucky Dengebet Kullanıcıları hazır.
TELEGRAMDA GRANDYARRdostum o zaman takip etmedi diyenleri profillerine girip 2 mesaj arası 7-8 dkdan fazla olan varsa listeden cıkartayım
edilsinbekle liste kontrol edilcek şikayet var
Kime diyorsun?TELEGRAMDA GRANDYARR
VE O YONETICININ goll GEVSEK OLU GEVSEKLER NE YAPTIMDA BANLADINIZ goll COCUKLARI
LAN SİZE TEK KELIMEM VAR ADAMSANIZ BENI BULURSUNUZ
BULAMASSANIZ ERKEGIN ORUSPUSUSUNUZ OLUMMMMMMMMMM
@Lucky Adaletli olan odostum o zaman takip etmedi diyenleri profillerine girip 2 mesaj arası 7-8 dkdan fazla olan varsa listeden cıkartayım
ben kendi konumla alakalı konuşuyorum kardeşim adamlar yoktular bir anda geldiler büyük aldılar biz hep burdayız çekilişler düşük olunca kimse katılmiyor. ben bunu savunuyorum sabahtan beri, ben maçı izledim kim takip etti kim bıraktı nerden bileyim öyle bi yorumumda olmadıprofillerine girip bıraktıgı yerleri atarmısın ben baktım bişey göremedim
Başlamak önemli değil kardeşim takip devamlılığı önemliben mi sorunluyum takipte ? şöyle bir baktım da senden 20-30 dakika önce başlamışım takibe![]()
Ula polat alemdar sen banlanmadinmi kral. Geri mi döndün. Ramiz dayı nerdeBU KİŞİLER BURDAYSA EGER DEGILSE SOZUM MECLSTEN DISARI !
BU KISILER BU FORUMDAMI YOKSA SOZUM MECLISTEN DISARIKime diyorsun?
HerkeseKime diyorsun?
5-6-7 yazmadın mıben kendi konumla alakalı konuşuyorum kardeşim adamlar yoktular bir anda geldiler büyük aldılar biz hep burdayız çekilişler düşük olunca kimse katılmiyor. ben bunu savunuyorum sabahtan beri, ben maçı izledim kim takip etti kim bıraktı nerden bileyim öyle bi yorumumda olmadı
Foruma yeni üyeler gelmesinmi onumu diyorsun seni anlayamıyorum şuan dostum gerçektenben kendi konumla alakalı konuşuyorum kardeşim adamlar yoktular bir anda geldiler büyük aldılar biz hep burdayız çekilişler düşük olunca kimse katılmiyor. ben bunu savunuyorum sabahtan beri, ben maçı izledim kim takip etti kim bıraktı nerden bileyim öyle bi yorumumda olmadı
Dostum ne anlatıyosun senide anlayamıyorum gerçektenBU KISILER BU FORUMDAMI YOKSA SOZUM MECLISTEN DISARI