• Büroların Dikkatine!

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.fc5bd8f3f9179328

[email protected]

Muhabbet ForumFix Sohbet Alanı

• Konbuyu başlatan Lucky
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Techno Dewil'S Çevrimdışı

Techno Dewil'S

Normal üye
1 Kas 2022
250
154
dostum o zaman takip etmedi diyenleri profillerine girip 2 mesaj arası 7-8 dkdan fazla olan varsa listeden cıkartayım
TELEGRAMDA GRANDYARR

VE O YONETICININ goll GEVSEK OLU GEVSEKLER NE YAPTIMDA BANLADINIZ goll COCUKLARI

LAN SİZE TEK KELIMEM VAR ADAMSANIZ BENI BULURSUNUZ

BULAMASSANIZ ERKEGIN ORUSPUSUSUNUZ OLUMMMMMMMMMM

furkanny Çevrimdışı

furkanny

Aktif Üye
3 Kas 2022
1,261
188
profillerine girip bıraktıgı yerleri atarmısın ben baktım bişey göremedim
ben kendi konumla alakalı konuşuyorum kardeşim adamlar yoktular bir anda geldiler büyük aldılar biz hep burdayız çekilişler düşük olunca kimse katılmiyor. ben bunu savunuyorum sabahtan beri, ben maçı izledim kim takip etti kim bıraktı nerden bileyim öyle bi yorumumda olmadı

L Çevrimdışı

Lucky

Guest
ben kendi konumla alakalı konuşuyorum kardeşim adamlar yoktular bir anda geldiler büyük aldılar biz hep burdayız çekilişler düşük olunca kimse katılmiyor. ben bunu savunuyorum sabahtan beri, ben maçı izledim kim takip etti kim bıraktı nerden bileyim öyle bi yorumumda olmadı
5-6-7 yazmadın mı

L Çevrimdışı

Lucky

Guest
Foruma yeni üyeler gelmesinmi onumu diyorsun seni anlayamıyorum şuan dostum gerçekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...