muzaffer38
FixListeci
bu arkadaşı alın burdan elimden bi kaza çıkacak töbe est.
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Noldu biseymi gördün tövbe cekiyosun olm elineden kaza cksin ama benim elimden ne cikicak onu boliyomusnbu arkadaşı alın burdan elimden bi kaza çıkacak töbe est.
Lan özürlü herif duzgun konus sensin salakSalak dır o
olm sen forumun şizofreni misin ? çatmadıgın adam kalmadı yeter da kendine gelLan özürlü herif duzgun konus sensin salak
olm sen forumun şizofreni misin ? çatmadıgın adam kalmadı yeter da kendine gel
Kod 1000 kişilik
Lan sen oylesin asil ben sana müzik atiyorum ayip bisey mi attim mk tovbe leimden kaza cikacak yaziyosunolm sen forumun şizofreni misin ? çatmadıgın adam kalmadı yeter da kendine gel
Karaktersizsin cimri herif totem yaptik kactin salak sizofren osurugumun havasi2 gün önce benden içki parası istiyordu karaktersiz bu herkesle kötü
çaresiz dedin bana farkında bile degilsin ne ayaksın çözemedim ama benden uzak olLan sen oylesin asil ben sana müzik atiyorum ayip bisey mi attim mk tovbe leimden kaza cikacak yaziyosun
Sende uzak ol hadi carsin pazar olsunçaresiz dedin bana farkında bile degilsin ne ayaksın çözemedim ama benden uzak ol
Kral başkanım 48 saat doldu ama 3 kişiyiz henüz 500er eklenmediDostum hadi ekleyelim demekle olmuyo , o etkinliğin kazananı yok normalde karizma44 hariç başkanın insyiatifinde oldu başkan ne zaman ekletirse o zaman eklenicek benlik bişey yok yani
Eklemeler yapilacak merak etmeyin.Kral başkanım 48 saat doldu ama 3 kişiyiz henüz 500er eklenmedi
@Başkan emrini ver bizi sevindir be bekledik ama bi haber gelmedi halen
@muzaffer38 @karizma4424
Maşallah üvey baba halile özenmiş bu çocuk.O da Sabriyeyi bi ton dövüp rakı parası isterdi@Lucky kral bu Berkay denen adamı banlamalısın bence milletden içki parası istitor birde yarım kilo balık istiyor