HacıDayı
Aktif Üye
- 6 Kas 2022
- 599
- 900
Adamsin BMW canimsindesteklerinden süphemiz yok
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Adamsin BMW canimsindesteklerinden süphemiz yok
Canim abim nolur susarmış ne güzel sohbet ediyoz ikinizde cansınız kavga etmeye gerek yokAh ah çoluk cocuk daha neyin ne oldugunu bilmiyor dünyaya kendi penceresinden bakıyorlar cebine harçlık koy oo senden iyisi abisi babası yoktur ama en ufak bir yanlıs görsün hain beller benim yanımda benimle dost olan bellidir gerisi uzaktan izler
Vay canım kankam nomorebets sahibi sensen bana 500tl frebet ekle la nolcakfazla sürmedi yaşamı hacı dayının![]()
canın sağolsunVay canım kankam nomorebets sahibi sensen bana 500tl frebet ekle la nolcak
Forumda cok yavsak var o kadar parasi varmis adamin 1 etkinlik acmiyor baktim ki bilette sero yapmis ....Şimdi ben haksızsam bana haksızsın diyin burda o kadar adam rol takip ediyor sayın adminlerim adama 100 tl ekliyor adam gidiyor 3.40 orana basıyor sanki babasının parasi sonra kızınca kızdık oluyoruz @BEAST vallahi rüyalarıma giriyorsun bide bilet almışın inşallah sana çıkmaz 2000 tl yatiriyon bide gelip frebet istiyor kopek ben 2000 tl bir arada görmedim daha bidaha bana bulaşma @BEAST
Aynen öyle bende ona kızdım işte kanka serefsiz kaç tane bilet almış inşallah cikmazForumda cok yavsak var o kadar parasi varmis adamin 1 etkinlik acmiyor baktim ki bilette sero yapmis ....
Rol yapiyom gel kankaforumda bilette almak sıkıntı![]()
bol şanslarRol yapiyom gel kanka
@Klostrofobi bana 30 tl gönderdi, çünkü bende o dediğimiz arkadaşa para göndermiştim ve geri alamadım.
@Lucky bilginiz olsun.
hayırdır kimle konuşuyorsun senaşcı bahcivanı şöför üşağı
bana dediysen, laflarına dikkat ederek konuşaşcı bahcivanı şöför üşağı
ok tamambana dediysen, laflarına dikkat ederek konuş