berkay10
Emektar Üye
- 30 Eki 2022
- 6,142
- 1,074
Tc onay gelsin twitter kalksin adam olan duyurusuz gelsin adammolsun forumddaŞart gelicek bütün etkinliklere
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Tc onay gelsin twitter kalksin adam olan duyurusuz gelsin adammolsun forumddaŞart gelicek bütün etkinliklere
TC onayı şartTc onay gelsin twitter kalksin adam olan duyurusuz gelsin adammolsun forumdda
Tamam hocam sabah işlem yapamıyordum şu an sorun yok telefonla alakalı galiba teşekkür ederimSelam ne gibi bir sorun yasiyorsunuz hocam. Detayli yazar isen yardimci olayim
Sormaa dostum oyle vallaEvetttt kaldık yine yalnız
Küfür etmesen iyi birisin aslındaBakın arkadaşlar hepinize son kez söylüyorum beni dikkatle dinleyin bakjn bu formun kıymetini bilin ben etkinliklere bile katılmıyor çünkü dakikada bir beni banliyorlae ben 7 tane form gezdim bu kadar yüksek dagitim yapan hiçbir form görmedim kıymetini bilelim eminkmki yarın birgun sponsorlarda paramız kalsa bizi savunurlar öderler bakın bu forma hepimiz el birliği ile destek verelim caninizi yerim
desteklerinden süphemiz yokBakın arkadaşlar hepinize son kez söylüyorum beni dikkatle dinleyin bakjn bu formun kıymetini bilin ben etkinliklere bile katılmıyor çünkü dakikada bir beni banliyorlae ben 7 tane form gezdim bu kadar yüksek dagitim yapan hiçbir form görmedim kıymetini bilelim eminkmki yarın birgun sponsorlarda paramız kalsa bizi savunurlar öderler bakın bu forma hepimiz el birliği ile destek verelim caninizi yerim
Arkamda durBakın arkadaşlar hepinize son kez söylüyorum beni dikkatle dinleyin bakjn bu formun kıymetini bilin ben etkinliklere bile katılmıyor çünkü dakikada bir beni banliyorlae ben 7 tane form gezdim bu kadar yüksek dagitim yapan hiçbir form görmedim kıymetini bilelim eminkmki yarın birgun sponsorlarda paramız kalsa bizi savunurlar öderler bakın bu forma hepimiz el birliği ile destek verelim caninizi yerim
gülesim yoktuKüfür etmesen iyi birisin aslında![]()
Son hakkı bütün canları bittigülesim yoktu![]()
kedi mi bu hocamSon hakkı bütün canları bitti![]()
kedi mi bu hocam![]()