• Büroların Dikkatine!

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.fc5bd8f3f9179328

[email protected]

Muhabbet ForumFix Sohbet Alanı

• Konbuyu başlatan Lucky
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demirspor Çevrimdışı

demirspor

Emektar Üye
31 Eki 2022
6,290
2,661
Tc onay gelsin twitter kalksin adam olan duyurusuz gelsin adammolsun forumdda
TC onayı şart
Artı etkinliklerde dikkatimi çeken bir durum adam Twitter da etiket yapmış etiket yaptığı nicki tıklıyorum birbirlerini takip etmedikleri gibi öylesine sallamasyon etiket yapmış
Dünkü etkinlikte bir arkadaşın etiketlerine baktım adam Haluk Levent i etiketlenmişti 🙂
Twitter etiketi birbirini takip edenlerden seçilirse daha doğru olacaktır

HacıDayı Çevrimdışı

HacıDayı

Aktif Üye
6 Kas 2022
599
900
Bakın arkadaşlar hepinize son kez söylüyorum beni dikkatle dinleyin bakjn bu formun kıymetini bilin ben etkinliklere bile katılmıyor çünkü dakikada bir beni banliyorlae ben 7 tane form gezdim bu kadar yüksek dagitim yapan hiçbir form görmedim kıymetini bilelim eminkmki yarın birgun sponsorlarda paramız kalsa bizi savunurlar öderler bakın bu forma hepimiz el birliği ile destek verelim caninizi yerim

L Çevrimdışı

Lucky

Guest
Bakın arkadaşlar hepinize son kez söylüyorum beni dikkatle dinleyin bakjn bu formun kıymetini bilin ben etkinliklere bile katılmıyor çünkü dakikada bir beni banliyorlae ben 7 tane form gezdim bu kadar yüksek dagitim yapan hiçbir form görmedim kıymetini bilelim eminkmki yarın birgun sponsorlarda paramız kalsa bizi savunurlar öderler bakın bu forma hepimiz el birliği ile destek verelim caninizi yerim
Küfür etmesen iyi birisin aslında 😀

bwdnmcrs Çevrimdışı

bwdnmcrs

Emektar Üye
30 Eki 2022
3,324
1,193
desteklerinden süphemiz yok

berkay10 Çevrimdışı

berkay10

Emektar Üye
30 Eki 2022
6,142
1,074
Arkamda dur👍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...