• Büroların Dikkatine!

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.fc5bd8f3f9179328

[email protected]

Muhabbet ForumFix Sohbet Alanı

• Konbuyu başlatan Lucky
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HacıDayı Çevrimdışı

HacıDayı

Aktif Üye
6 Kas 2022
599
900
Şimdi ben haksızsam bana haksızsın diyin burda o kadar adam rol takip ediyor sayın adminlerim adama 100 tl ekliyor adam gidiyor 3.40 orana basıyor sanki babasının parasi sonra kızınca kızdık oluyoruz @BEAST vallahi rüyalarıma giriyorsun bide bilet almışın inşallah sana çıkmaz 2000 tl yatiriyon bide gelip frebet istiyor kopek ben 2000 tl bir arada görmedim daha bidaha bana bulaşma @BEAST

ÇİRKİNKRAL Çevrimdışı

ÇİRKİNKRAL

Emektar Üye
30 Eki 2022
3,974
1,699
Ah ah çoluk cocuk daha neyin ne oldugunu bilmiyor dünyaya kendi penceresinden bakıyorlar cebine harçlık koy oo senden iyisi abisi babası yoktur ama en ufak bir yanlıs görsün hain beller benim yanımda benimle dost olan bellidir gerisi uzaktan izler

HacıDayı Çevrimdışı

HacıDayı

Aktif Üye
6 Kas 2022
599
900
Ah ah çoluk cocuk daha neyin ne oldugunu bilmiyor dünyaya kendi penceresinden bakıyorlar cebine harçlık koy oo senden iyisi abisi babası yoktur ama en ufak bir yanlıs görsün hain beller benim yanımda benimle dost olan bellidir gerisi uzaktan izler
Canim abim nolur susarmış ne güzel sohbet ediyoz ikinizde cansınız kavga etmeye gerek yok

berkay10 Çevrimdışı

berkay10

Emektar Üye
30 Eki 2022
6,142
1,074
Şimdi ben haksızsam bana haksızsın diyin burda o kadar adam rol takip ediyor sayın adminlerim adama 100 tl ekliyor adam gidiyor 3.40 orana basıyor sanki babasının parasi sonra kızınca kızdık oluyoruz @BEAST vallahi rüyalarıma giriyorsun bide bilet almışın inşallah sana çıkmaz 2000 tl yatiriyon bide gelip frebet istiyor kopek ben 2000 tl bir arada görmedim daha bidaha bana bulaşma @BEAST
Forumda cok yavsak var o kadar parasi varmis adamin 1 etkinlik acmiyor baktim ki bilette sero yapmis ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...