muzaffer38
FixListeci
bravo az kişi olsun ödülü garantileme çabalarıAnlamaz onlar anlamaz onlar kimse gelmesin foruma cok kisi olmjysk derdindeler
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
bravo az kişi olsun ödülü garantileme çabalarıAnlamaz onlar anlamaz onlar kimse gelmesin foruma cok kisi olmjysk derdindeler
Bence oyle demek istemedi dusuk rollere katilmiyolar. Yuksek rollere katiliyolar demek istedi. Ben oyle anladimAnlamaz onlar anlamaz onlar kimse gelmesin foruma cok kisi olmjysk derdindeler
Bu arada kucagindaki cocuga ne olduAnlamaz onlar anlamaz onlar kimse gelmesin foruma cok kisi olmjysk derdindeler
Adam daha akşam üstü kayıt olmuş gelmiş dostum 2 saat olmamış , kücük büyük rollmü görmüşBence oyle demek istemedi dusuk rollere katilmiyolar. Yuksek rollere katiliyolar demek istedi. Ben oyle anladim
Sago babayı ozledim harbiden babaBu arada kucagindaki cocuga ne oldusagolamissin avatari
O 23 santimi görmüs gelmis ondan sinirliAdam daha akşam üstü kayıt olmuş gelmiş dostum 2 saat olmamış , kücük büyük rollmü görmüş
Muzaffer yazınca banlanan seni sandım20 kişi 250 rolü vardı 5k olmadı tabi sağlık olsun
Bilemiyorum. Yeni gelenlere laf ediyosa tamam. O is dogruAdam daha akşam üstü kayıt olmuş gelmiş dostum 2 saat olmamış , kücük büyük rollmü görmüş
nerde yazıyo ?Muzaffer yazınca banlanan seni sandım
Diyorum içimden neden banlandı![]()
Ufc yapalımBitti mi kavga![]()
Sagopa mi yaptın pp niUfc yapalım