berkay10
Emektar Üye
- 30 Eki 2022
- 6,142
- 1,074
Sagopa KajmerSagopa ni yaptın pp ni
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Sagopa KajmerSagopa ni yaptın pp ni
Hazmedemiyolar bizi soda icsinler simdiUlan hergun 50 kez etkinlik oluyor üyeler de yapıyor bu ne tantana böyle 3 kuruş için . Geçim kaynagi olarak değil de tamamen eğlenmek için forumda vakit geçirmek gerekiyor aksi taktirde kavga dövüş küfür bitmez
Tılsımı açtık getirdik biz kazanamadık şanş yok nasip yok ne yapalımkazanan arkadaşlar kuzu gibi bekliyo![]()
Off nba kaçmazBu gece çok güzel bir etkinlik açacağım bende NBA maçları için umarım hepimiz kazaniriz
Calistin mi nba yaBu gece çok güzel bir etkinlik açacağım bende NBA maçları için umarım hepimiz kazaniriz
Beni taniyon muBurda her etkinlikte olan en az 5 kişiyi diğer x bi forumdan tanıyorum orda maşallah konu açıyorlar vs burda sadece etkinlikten etkinliğe varlar ayıp
Beni taniyon mu
İşte yakın zamanda forumda son 1 hafta etkinliği olmayan üyeler ve göstermelik etkinlik açanlar (tutmayacak kuponu atmak gibi) listeye dahil edilmeyecek . çok az kaldıBurda her etkinlikte olan en az 5 kişiyi diğer x bi forumdan tanıyorum orda maşallah konu açıyorlar vs burda sadece etkinlikten etkinliğe varlar ayıp
Ben sadece burdayım hicbir yerde aktif bulamazsinBurda her etkinlikte olan en az 5 kişiyi diğer x bi forumdan tanıyorum orda maşallah konu açıyorlar vs burda sadece etkinlikten etkinliğe varlar ayıp
hangi listeye kardeş ?@muzaffer38 beni neden listeye almadin.
Yok. Baska bi forumda vardim. T... Forum diye . nick ayniydiSen telegramdaki wegorst degilmisin
Aynen ama insanoğlu doyumsuz işteGerçekten bizim yanımızdan geçicek forum yok para dağıtım konusunda adamlar dalga geçer gibi 2 kişi 25 diyor 1 saat takip ettiriyor
Beni tanıyan tanır etkinlik bol açarımdaİşte yakın zamanda forumda son 1 hafta etkinliği olmayan üyeler ve göstermelik etkinlik açanlar (tutmayacak kuponu atmak gibi) listeye dahil edilmeyecek . çok az kaldı