muzaffer38
FixListeci
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Dede yapma . King pasif dolu her yer zatenBen sadece burdayım hicbir yerde aktif bulamazsin
7,8 Roldur kayıp yaşıyoruz kayıp yaşamamıza rağmen 2000₺ ödül gönderimi yaptik, bugun bir rol kazandik, parayi paylaşamıyorlar arkadaslar biz aptal degiliz @Lucky 7 yıldır bu sektörün içerisinde her ödül gönderilirken multi hesap, takip, şartları tek tek kontrol ediyor, yeni üye gelmiş ödül kazanmış kazanabilir bunda anormal birseymi var, şuanda bizim 6 adet telrgram 2 adet twitterda ücretli reklamlarımız var her etkinlik açarken yeni üye gelmesi için oradan paylaşım yapıyoruz gören geliyor. 1 ay boyunca anlaşmalarımız mevcut o sorun çıkaran arkadaşlar 4 kez üst üste ödül aldığını biliyorum hangisi bir tane etkinlik yaptı formda. Burayı geçim kapısı olarak görmeyin burası bir eğlence platformu bizim diğer platformdan farklı özelliğimiz biz her zaman adaletli her zaman üyelerden yanayız, kendi kazancimizdan çok üyelerin kazancını düşünüyoruz yeni bir forum olduğumuz için bu kadar ödül dağıtılmıyor bu hep bu şekilde devam edicek..
Bennnn7,8 Roldur kayıp yaşıyoruz kayıp yaşamamıza rağmen 2000₺ ödül gönderimi yaptik, bugun bir rol kazandik, parayi paylaşamıyorlar arkadaslar biz aptal degiliz @Lucky 7 yıldır bu sektörün içerisinde her ödül gönderilirken multi hesap, takip, şartları tek tek kontrol ediyor, yeni üye gelmiş ödül kazanmış kazanabilir bunda anormal birseymi var, şuanda bizim 6 adet telrgram 2 adet twitterda ücretli reklamlarımız var her etkinlik açarken yeni üye gelmesi için oradan paylaşım yapıyoruz gören geliyor. 1 ay boyunca anlaşmalarımız mevcut o sorun çıkaran arkadaşlar 4 kez üst üste ödül aldığını biliyorum hangisi bir tane etkinlik yaptı formda. Burayı geçim kapısı olarak görmeyin burası bir eğlence platformu bizim diğer platformdan farklı özelliğimiz biz her zaman adaletli her zaman üyelerden yanayız, kendi kazancimizdan çok üyelerin kazancını düşünüyoruz yeni bir forum olduğumuz için bu kadar ödül dağıtılmıyor bu hep bu şekilde devam edicek..
Emekleriniz ve bol gonullulugunuz icin tesekkur ederim ama dun senden birsey rica ettim yapmadim. Ezdiriyosun beni odul avcilarina zoruma gidiyor7,8 Roldur kayıp yaşıyoruz kayıp yaşamamıza rağmen 2000₺ ödül gönderimi yaptik, bugun bir rol kazandik, parayi paylaşamıyorlar arkadaslar biz aptal degiliz @Lucky 7 yıldır bu sektörün içerisinde her ödül gönderilirken multi hesap, takip, şartları tek tek kontrol ediyor, yeni üye gelmiş ödül kazanmış kazanabilir bunda anormal birseymi var, şuanda bizim 6 adet telrgram 2 adet twitterda ücretli reklamlarımız var her etkinlik açarken yeni üye gelmesi için oradan paylaşım yapıyoruz gören geliyor. 1 ay boyunca anlaşmalarımız mevcut o sorun çıkaran arkadaşlar 4 kez üst üste ödül aldığını biliyorum hangisi bir tane etkinlik yaptı formda. Burayı geçim kapısı olarak görmeyin burası bir eğlence platformu bizim diğer platformdan farklı özelliğimiz biz her zaman adaletli her zaman üyelerden yanayız, kendi kazancimizdan çok üyelerin kazancını düşünüyoruz yeni bir forum olduğumuz için bu kadar ödül dağıtılmıyor bu hep bu şekilde devam edicek..
Aman hocam para yok yoksa etkinlik hergün açacam sonra getirin kuralı acelesi yok olan garibanlara olur hakkaten sizin gibi forum yok doğru ama kaç haftadır şanş bana küstü kazanamıyorum battım ne çekiliş çıkıyor nede kupon tutuyorİşte yakın zamanda forumda son 1 hafta etkinliği olmayan üyeler ve göstermelik etkinlik açanlar (tutmayacak kuponu atmak gibi) listeye dahil edilmeyecek . çok az kaldı
Benide yaktinAma
Aman hocam para yok yoksa etkinlik hergün açacam sonra getirin kuralı acelesi yok olan garibanlara olur hakkaten sizin gibi forum yok doğru ama kaç haftadır şanş bana küstü kazanamıyorum battım ne çekiliş çıkıyor nede kupon tutuyor
Başkanım yeni forum inş. Hayırlı düzgün dürüst üyelerle her daim yola devam olur ve büyür formumuz7,8 Roldur kayıp yaşıyoruz kayıp yaşamamıza rağmen 2000₺ ödül gönderimi yaptik, bugun bir rol kazandik, parayi paylaşamıyorlar arkadaslar biz aptal degiliz @Lucky 7 yıldır bu sektörün içerisinde her ödül gönderilirken multi hesap, takip, şartları tek tek kontrol ediyor, yeni üye gelmiş ödül kazanmış kazanabilir bunda anormal birseymi var, şuanda bizim 6 adet telrgram 2 adet twitterda ücretli reklamlarımız var her etkinlik açarken yeni üye gelmesi için oradan paylaşım yapıyoruz gören geliyor. 1 ay boyunca anlaşmalarımız mevcut o sorun çıkaran arkadaşlar 4 kez üst üste ödül aldığını biliyorum hangisi bir tane etkinlik yaptı formda. Burayı geçim kapısı olarak görmeyin burası bir eğlence platformu bizim diğer platformdan farklı özelliğimiz biz her zaman adaletli her zaman üyelerden yanayız, kendi kazancimizdan çok üyelerin kazancını düşünüyoruz yeni bir forum olduğumuz için bu kadar ödül dağıtılmıyor bu hep bu şekilde devam edicek..
VALLECONA PENALTI KACIRDI SEFIL REAL![]()
+Arkadaşlar 2 kişiye 25 er TL payfix çekiliş yapacağım sadece bu gönderiyi alintilayin + yazın ben liste alayım 00:30 da biter katılım. Önceki çekilişi kazananlar katilamaz
Kesene bereket dostumArkadaşlar 2 kişiye 25 er TL payfix çekiliş yapacağım sadece bu gönderiyi alintilayin + yazın ben liste alayım 00:30 da biter katılım. Önceki çekilişi kazananlar katilamaz