Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Kendin dedinya banlayin diyeTELEGRAMDA GRANDYARR
VE O YONETICININ goll GEVSEK OLU GEVSEKLER NE YAPTIMDA BANLADINIZ goll COCUKLARI
LAN SİZE TEK KELIMEM VAR ADAMSANIZ BENI BULURSUNUZ
BULAMASSANIZ ERKEGIN ORUSPUSUSUNUZ OLUMMMMMMMMMM
bende 5 dakikadan fazla takip etmeme bul ödülüm senin olsun dostum.Başlamak önemli değil kardeşim takip devamlılığı önemli
TELEGRAMDA GRANDYARR KIM BU FORUM SAHIBIMI !Dostum ne anlatıyosun senide anlayamıyorum gerçekten
yav ben eleştiri yaptım eleştiri ödül küçükken kimse yok, büyük olunca herkes doldu hesabı. kimsenin ödülüne haksız demedim sitem seviyemi içimde de yaşayabilirdim ama dışa vurdum olan buForuma yeni üyeler gelmesinmi onumu diyorsun seni anlayamıyorum şuan dostum gerçekten
+Nefret ediyorum çekilişte cikmayinca nereye saracagini şaşıran adamlardan. 30kusur kisilik liste, 29 kisi secilecek olsa kismetin degilde yine cikmiyorrsun, şunu bir ogrenin artik.
Şu arkadaş tam bir gereksiz banlayın bence baş ağrıtıyorBÜLOOOOOOOOOOOOOOO
BAK SANA NELER YAPACAM ERKEGIN ORSUPUSU SENI
SENIN goll KOYACAM ISMIN ELIMDE HERYERE YAYACAM OLUM İZLE GEVSEK SENI
yazdım adamları ilk defa görüyorum biz hep burdayız en güzel ödülü aldılar. yalan mi ? doğru. neyi tartışıyoruz takip meselesini ben açmadım ben kendi konumla alakalı yazıyorum5-6-7 yazmadın mı
Tamamda bu rollingin başında yazıyor 10kişiye verilecegi , foruma herkes gelsin bizim amacımız bu sadece 20kişimi kalalım ? Harcadıgımız paranın farkında degilisiniz sanırım 20 kişi için harcamıyoruz bu parayı dostum empati birazyazdım adamları ilk defa görüyorum biz hep burdayız en güzel ödülü aldılar. yalan mi ? doğru. neyi tartışıyoruz takip meselesini ben açmadım ben kendi konumla alakalı yazıyorum
yok göndermedim listeye bak rolling konusunda , arkadaşların derdi yeni üyelerin ödül kazanması sanırımTUM MESAJLARI TEK TEK OKUYACAGIM @Lucky KIMSEYE ODUL GONDERME.