Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Telegram grupta baktimsa aşırı ödeme şikayeti var dolandırıcı bunlarAnlarlar ben skypeden yazdım sen desteğe forum diyince sorun çıkar dostum güncelleme bitmesini bekleyelim
Siteyi biliyoruz zaten Twitter da şikayet doluTelegram grupta baktimsa aşırı ödeme şikayeti var dolandırıcı bunlar
Bu ara site şikayetini geçtim. Site çalışanlarını alamıyoruz yardımcı olurmusun diye geliyor.Bekleyelim bakalım dostlar sonuç en olacak
Bu kaçıncı sponsor dan yenilen kazıkBeklicez dostum öderlerse öderler ödemelerse yapıcak bişey yok
Dostum şuan yenilen bişey yok bekelyip gün içinde görecegizBu kaçıncı sponsor dan yenilen kazık
Bence konuyu kilitle senTamam anlıyorum güncelleme diye cogu site yalan söylüyor bencede yalan olabilir ama gün içinde görücez neticeyi hep birlikte
Kilitle bencedeBence konuyu kilitle sen
Canlı desteğe bağlandım para yatıracağım para çekme aktif değilse yatırmam. güncelleme ne zaman bitecek diye sordum 2 saat dedi5 6 saattir ne guncellemeymis be arkadaş sorun cikaracaksaniz çıkarın ne bekletiyorşunuz iyice uyuz oldum siteye