Nomorebets
Vip Üye
- 6 Eyl 2021
- 10,325
- 1,536
Cevap vermiyor canlı yardim
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Bakalim bitircem sponsorluğu ödemeleri normalde düzgünduHaydibet beni bı kere çekim yapınca no bonus yapmıştı
,500 lira çektik diye no bonus yapılır mı üye
Bir an önce cekersin ins yeni roller bekliyoruzYok dostum güncelleme var diyor.
Kral bu siteyi nerden buldun 4 bin biraz fazla gibi bu siteye heralde para bekliyorlar siteye ondan sonra yollar paranı bana göreHaydibet canlı desteğe bağlanıp sorarmisiniz cekimde güncelleme vaemi diye
Böyle diyorYok dostum güncelleme var diyor.
SponsorKral bu siteyi nerden buldun 4 bin biraz fazla gibi bu siteye heralde para bekliyorlar siteye ondan sonra yollar paranı bana göre
Sitede para yok heralde yaitirim bekliyorlar ondan güncelme diyorlargüncelleme devam ediyor mu diye sorarsanız tabi ki öyle derler normal üye gibi yatırım çekim sorun kaç dk sürüyor acil oynamam lazım gibi filan ..
bu arada sitelerin en büyük yalanıdır hangi büyük sitede bunu gördünüz güldürmeyin yani kolpa atıyorlar
Sponsor olsa ne olacakdolandirici ise siteSite sponsor degilmi.oderler birazdan sıkıntı olmaz bence
Haydibet güncel giriş
Sponsor oldugu halde sen ulaşamıyorsan demekki biz kazansak isimiz allaha kaldıBekleyelim bakalım temsilci ulaşamıyorum ulaşsam
Genel güncelleme mevcut doğru söylüyorlarSponsor oldugu halde sen ulaşamıyorsan demekki biz kazansak isimiz allaha kaldı
İlk defa görmüyorsunuzdur bunu. Bence doğru olma ihtimali yüksekYatırım alıyoruz ama çekim yok şu an diyor bana biraz kolpa gibi geldi.
Hiç bir site cumartesi günü bu saatte güncellemeye gitmez . En çok para akışının olduğu saatler haftanın bu saattleri