Azer
Emektar Üye
- 22 Ocak 2023
- 1,196
- 2,500
Bizede gün içinde belli olur net süre yok diyorlarCanlı desteğe bağlandım para yatıracağım para çekme aktif değilse yatırmam. güncelleme ne zaman bitecek diye sordum 2 saat dedi
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Bizede gün içinde belli olur net süre yok diyorlarCanlı desteğe bağlandım para yatıracağım para çekme aktif değilse yatırmam. güncelleme ne zaman bitecek diye sordum 2 saat dedi
Site dolandirici da kurtaran parayıBizede gün içinde belli olur net süre yok diyorlar
Hocam parayı kurtar burdan daha da uğrama sinir etti site sabahtan beriBizede gün içinde belli olur net süre yok diyorlar
Ne alaka ilk defami bu sekilforuma sponsor ödeme yapar
forumun bir agırlıgı vardır öderNe alaka ilk defami bu sekil
Site dolandiriciforumun bir agırlıgı vardır öder
Bazen öyle siteler denk geliyor dostum Form felan dinlemiyorlar geçen bir formun betvoyda 15k si kaldı ve formda küçük Form değil en büyük Formlardan biri onlara bile yanlış yaptılarforumun bir agırlıgı vardır öder
Aynen o meseleyi Twitter da görmüştümBazen öyle siteler denk geliyor dostum Form felan dinlemiyorlar geçen bir formun betvoyda 15k si kaldı ve formda küçük Form değil en büyük Formlardan biri onlara bile yanlış yaptılar
Dediğin gibi site ödemek istemese ödemez isterse çalışani olsunBazen öyle siteler denk geliyor dostum Form felan dinlemiyorlar geçen bir formun betvoyda 15k si kaldı ve formda küçük Form değil en büyük Formlardan biri onlara bile yanlış yaptılar
Bazen geç geliyor gelir birazdanÇekim ödendi gösteriyor para gelmedi onunla ugrasiyorum
payfix anca gecebilirÇekim ödendi gösteriyor para gelmedi onunla ugrasiyorum
Betdede taktiği yapiyorÇekim ödendi gösteriyor para gelmedi onunla ugrasiyorum
Anında gecer hesabapayfix anca gecebilir
Şahıstan şahısa geç geçer,bu şirket ödemesi gibi anindaBazen geç geliyor gelir birazdan