Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
biliyorum. üslübu hiç hos degil özür dilesin herkesten. unutalımyazdım mesajda şu hee ödül mödülde almadım ;
'' kardeşim biraz karambol oldu takma bu kadar kazananları tebrik et daah cok rol geliyo kazanıcaz beraber ''
boş ver kardeşim ben yazdım onu kenarabiliyorum. üslübu hiç hos degil özür dilesin herkesten. unutalım
Çocuk daha ermiyo kafasıyazdım mesajda şu hee ödül mödülde almadım ;
'' kardeşim biraz karambol oldu takma bu kadar kazananları tebrik et daah cok rol geliyo kazanıcaz beraber ''
tabi efendim. herkes şikayet ile uğraşırken siz kafaniza göre çekiliş yapıyorsunuz salak yerine koyuyorsunuz insanları önce siz özür dileyin sonra ben herhangi bir konuda haksiz olursam tabiki seve seve özür dilerimbiliyorum. üslübu hiç hos degil özür dilesin herkesten. unutalım
hahaahahahtabi efendim. herkes şikayet ile uğraşırken siz kafaniza göre çekiliş yapıyorsunuz salak yerine koyuyorsunuz insanları önce siz özür dileyin sonra ben herhangi bir konuda haksiz olursam tabiki seve seve özür dilerim
tamam bende herkes adına özür diliyorum. karısıklık olmuş. listeyi yapan arkadasa soracaksın ve birdaha olmamasını temenni ediceksin o kadartabi efendim. herkes şikayet ile uğraşırken siz kafaniza göre çekiliş yapıyorsunuz salak yerine koyuyorsunuz insanları önce siz özür dileyin sonra ben herhangi bir konuda haksiz olursam tabiki seve seve özür dilerim
tamam bende herkes adına özür diliyorum. karısıklık olmuş. listeyi yapan arkadasa soracaksın ve birdaha olmamasını temenni ediceksin o kadar
@Başkan bu herifi uyarirmisjn takip etmemis bisey etmemis uslubuna bak zoe tutuyorum kendimi .tabi efendim. herkes şikayet ile uğraşırken siz kafaniza göre çekiliş yapıyorsunuz salak yerine koyuyorsunuz insanları önce siz özür dileyin sonra ben herhangi bir konuda haksiz olursam tabiki seve seve özür dilerim
boş ver kardeşim yaşı en fazla 16@Başkan bu herifi uyarirmisjn takip etmemis bisey etmemis uslubuna bak zoe tutuyorum kendimi .