Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
kardeşim biraz karambol oldu takma bu kadar kazananları tebrik et daah cok rol geliyo kazanıcaz berabersjshhsosushddh listede ben yokum jsvoysjsuvs bırakın abicim bu işleri
olurmu abicim böyle gevşeklik sinerjiyi biz yaptık moderatör size durdurun dedi siz çekiliş yapmışsınız, gevşek gevşek birde takma diyor bak işinekardeşim biraz karambol oldu takma bu kadar kazananları tebrik et daah cok rol geliyo kazanıcaz beraber
ne biçim konusuyosun lan sen dallama ben ödül mü aldım. Ağzını topla adam ol 50 liralık adammısınolurmu abicim böyle gevşeklik sinerjiyi biz yaptık moderatör size durdurun dedi siz çekiliş yapmışsınız, gevşek gevşek birde takma diyor bak işine
Sen konuşmanı düzelt caresiz firsatcilik yapmaolurmu abicim böyle gevşeklik sinerjiyi biz yaptık moderatör size durdurun dedi siz çekiliş yapmışsınız, gevşek gevşek birde takma diyor bak işine
Bu cocuk böyle muhattap olma en iyisine biçim konusuyosun lan sen dallama ben ödül mü aldım. Ağzını topla adam ol 50 liralık adammısın
@Lucky şu arkadaş durduk yere tahrik ediyo sorun çıkartıyo.kes sesini adam ol dansöz herif. sen ödül kazanmadiysan ne atliyorsun herşeye ortada bi haksızlık var çıkıp onu konuşuyorum gevsekligin lüzumu yok
haksızlıga ugradıgı düsünüyosan daha düzgün ifade etmen gerekli kendini. bu dille haklı iken haksız duruma düsersinkes sesini adam ol dansöz herif. sen ödül kazanmadiysan ne atliyorsun herşeye ortada bi haksızlık var çıkıp onu konuşuyorum gevsekligin lüzumu yok
Sen konuşmanı düzelt caresiz firsatcilik yapma
kes sesini adam ol dansöz herif. sen ödül kazanmadiysan ne atliyorsun herşeye ortada bi haksızlık var çıkıp onu konuşuyorum gevsekligin lüzumu yok
@Lucky şu arkadaş durduk yere tahrik ediyo sorun çıkartıyo
@Lucky şu arkadaş durduk yere tahrik ediyo sorun çıkartıyo.
yazdım mesajda şu hee ödül mödülde almadım ;haksızlıga ugradıgı düsünüyosan daha düzgün ifade etmen gerekli kendini. bu dille haklı iken haksız duruma düsersin