sercio87
Vip Üye
- 3 Kas 2022
- 10,181
- 1,422
BetsofHangi site? Yapıp yapamiycagini soyleyeyim
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
BetsofHangi site? Yapıp yapamiycagini soyleyeyim
Aynn spin almaYav spin alma alma patlarsın elle çevir
Ben almıyorumAynn spin alma
bak sweet bonanzada spini satın al sonra 50 tl para yükle sweet bonazna xmas cevir 15-20 tur 1tl den veya 30 spin falan sonra gir normal bonanzaya freespini açBetsof
Biliyorum la seni desteklemek babındaBen almıyorum![]()
@Lucky den inciler...bak sweet bonanzada spini satın al sonra 50 tl para yükle sweet bonazna xmas cevir 15-20 tur 1tl den veya 30 spin falan sonra gir normal bonanzaya freespini aç
Daha önce çok başıma geldi betco sitelerinde hepsindede bu şekilde yaptım ve çektim parayı@Lucky den inciler...
sponsorlar giremesin bu konuya bu taktik dışarı çıkmamalıbak sweet bonanzada spini satın al sonra 50 tl para yükle sweet bonazna xmas cevir 15-20 tur 1tl den veya 30 spin falan sonra gir normal bonanzaya freespini aç
ŞimdiBiliyorum la seni desteklemek babında![]()
Yapıyorum şimdibak sweet bonanzada spini satın al sonra 50 tl para yükle sweet bonazna xmas cevir 15-20 tur 1tl den veya 30 spin falan sonra gir normal bonanzaya freespini aç
hemen yatırma ama parayıŞimdi
Yapıyorum şimdi
Aynn bende onwinle sahabette çektimDaha önce çok başıma geldi betco sitelerinde hepsindede bu şekilde yaptım ve çektim parayı
ve son işlemin satın alma olmasın ondan sonra git başka oyunda çevir spin ona göre ayarla kasayıŞimdi
Yapıyorum şimdi
Eski kulağı kesiklerdenDaha önce çok başıma geldi betco sitelerinde hepsindede bu şekilde yaptım ve çektim parayı