sercio87
Vip Üye
- 3 Kas 2022
- 10,181
- 1,422
Jahaja salladım tamamen tutcağını bilsem 100 atardım yaYav deneme bonusu öyle bir şey değil naptın sen.. 6k yap 150 çek vayyyy vay
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Jahaja salladım tamamen tutcağını bilsem 100 atardım yaYav deneme bonusu öyle bir şey değil naptın sen.. 6k yap 150 çek vayyyy vay
Tuttu yaTutarsa kafayı yer paramla oynamadim diye
Hwhshshshs la öylesine sallıyım dedim ya bilsem tutcağını forumda herkese oynatırdımnsdıl deneme bonusu la buAS
SAD:
Ben anlamam. 10 kişi 100 dağıtmak lazım bu kuponaJahaja salladım tamamen tutcağını bilsem 100 atardım ya
Deneme bonusu kuponuydu yeminle ödemiyolarBen anlamam. 10 kişi 100 dağıtmak lazım bu kupona
yokmu özellik banını acsanda sadece merhaba yazabilsin başka birşey yazamasınYok o çocuğun düzelme şansı yok şimdi 500 tane mail 350 kerede skypeden yazicak. Banimi acarmisin nolur diye
Tuttu ya
Öder salak site bu (yarın sponsor alınırsa mesajımın silinmesini talep ediyorum)Deneme bonusu kuponuydu yeminle ödemiyolar![]()
alamıyosun değil mi hepsini tuhnsdıl deneme bonusu la buAS
SAD:
Yav yer mi 466534664 oran tutturmuş adam. Site e devletten soyağacına bakarKnk bari slot ta 1000 TL frespin al oynama çekimin gelsin 50 yükle devam ettir
Yer yer ben yaptım 2 kez öleYav yer mi 466534664 oran tutturmuş adam. Site e devletten soyağacına bakar
anlamadım neyi alıp alamıcamalamıyosun değil mi hepsini tuh
Öderlerse yaparım dağıtımÖder salak site bu (yarın sponsor alınırsa mesajımın silinmesini talep ediyorum)
Alamıyom kanka hsyahaalamıyosun değil mi hepsini tuh
kupon tutturmusya arkadasanlamadım neyi alıp alamıcam![]()