L
Lucky
Guest
Gerçekten ayıp oluyo gün boyunca roll açın diyorsunuz roll açılıyor sonra böyle olaylar gerçekten kocaman adamlarsınız tartıştığınız olaylara bakın
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Benim grubumda yalvardigin günleri hatırlatırım beni tanımamsin sen ama senin 10.tl için ne ler yaptığıni biliyorum acar yalvardigin mesajlar duruyor hala. SS attırma buraya bana uzatma işine bakBelii oluyor üç kuruş için yarım saattir götünü yırttın
Madem grubun var ne gelip burda dilenci gibi yalvarıyon kerkenez git grubunaBenim grubumda yalvardigin günleri hatırlatırım beni tanımamsin sen ama senin 10.tl için ne ler yaptığıni biliyorum acar yalvardigin mesajlar duruyor hala. SS attırma buraya bana uzatma işine bak
1 değil 2 değil berkay bunu hep yapıyor sonra farklı yerlerden ulaşıp birdaha yapmayacağım abi diyip kandırıyor bizi açıyoruz yine aynı şeyleri yapıyorBiri takip etmedi diğeri bilerek kasti olay çıkarıyor gereksiz forumu meşgul ediyorlar
Ne oynadinSapla Norveççççç
Bir şey oynamadım daha Norveç’e sempatim varNe oynadin
Normal yaşantısında Sağlıklı bir profil olduğunu düşünmüyorum. Tolerans gösterme sebebinizi tahmin edebiliyorum.1 değil 2 değil berkay bunu hep yapıyor sonra farklı yerlerden ulaşıp birdaha yapmayacağım abi diyip kandırıyor bizi açıyoruz yine aynı şeyleri yapıyor
Aynı fikirdeyimForum açıldığından beri burdayım gerçekten söylemiyorum diyorum ama berkay sürekli olay çıkarıyordu. Gerçekten hak etti yani
Sana yüklenmesi de gereksizdi sanki aranızda özel bir husumet varmış gibi davrandiNormal yaşantısında Sağlıklı bir profil olduğunu düşünmüyorum. Tolerans gösterme sebebinizi tahmin edebiliyorum.