• Büroların Dikkatine!

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.fc5bd8f3f9179328

[email protected]

Muhabbet ForumFix Sohbet Alanı

• Konbuyu başlatan Lucky
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DENGEBET DESTEK Çevrimdışı

DENGEBET DESTEK

Normal üye
1 Kas 2022
816
258
Başkan bunları siz hafife almayın aç köpek gibidir en ufak olayda satarlar geride nr yaptıgına bakmazlar
Ne zaman rolling talebiniz olsa kabul edildi. Sitede cekimleriniz mevcut lakin dun rollingde son işleme takildiniz diye mi bu hakaretleri ediyorsunuz? Bu mesajinizdan sonra etkinlik bonusundan ve rollinglerden kara listedesiniz. Her istediğiniz olduğunda sorun yok lakin kurallar dahilinde rollinginiz eklenmeyince hakaretler etmişsiniz komik gerçekten

DENGEBET DESTEK

Normal üye
1 Kas 2022
816
258
Başkan bunları siz hafife almayın aç köpek gibidir en ufak olayda satarlar geride nr yaptıgına bakmazlar
Sorun ne yani hocam? Hakkiniz olan ne konuda sorun yaşadınız? Eğer son işleme takildiginiz roll talebi red edildi diye bunu yapiyor iseniz kurallar böyledir. Ondan önce bircok kez etkinlik tanimlandi size. Harici başka sorununuz var ise seve seve yardimci olabilirim. Sonuçta hergün buraya yaziyorum sorun varsa üyelere yardimci olmak adina. Lakin haksiz yere hakaret ve karalama yapmanizda anlamsiz.

Son düzenleme:
stevehalil Çevrimdışı

stevehalil

Emektar Üye
3 Kas 2022
6,369
2,772
Ne zaman rolling talebiniz olsa kabul edildi. Sitede cekimleriniz mevcut lakin dun rollingde son işleme takildiniz diye mi bu hakaretleri ediyorsunuz? Bu mesajinizdan sonra etkinlik bonusundan ve rollinglerden kara listedesiniz. Her istediğiniz olduğunda sorun yok lakin kurallar dahilinde rollinginiz eklenmeyince hakaretler etmişsiniz komik gerçekten
Mevzu rolling hakediş miymiş :/ sanmıyorum Ya 🤐

DENGEBET DESTEK

Normal üye
1 Kas 2022
816
258
Başkan sen neden savunmaya giriyon ki onu anlamadım bunların neyini savunuyon ortada sorun var ama o sorunu ben kendim çözecem
Hocam sorun ne ise söylemezseniz biz sizlere nasil yardımcı olacağız? Sorununuzu sir gibi saklayip,türlü hakaretler ediyorsunuz ben sizi çözemedim
@Lucky
@Başkan

Sayin yöneticiler uyenin dun rolling talebi kurallara takıldığından red edildi, ondan dolayi kinvari konuştuğunu düşünüyorum. Tekrar not düşeyim sizin huzurunuzda eğer sorun başka bir husustan kaynakli ise ve belirtir ise memnuniyetle yardımcı olabilirim

Son düzenleme:

DENGEBET DESTEK

Normal üye
1 Kas 2022
816
258
Bak güzel kardeşim olay böyle olunca nasıl kıymete biniyor değil mi sana haftalar önce dm'den mesaj atmıştım benim hesabıma bir bak senden bir şey rica etmiştim ama sen oralı olmamıştın şimdi bak ben her istediğimi söylerim hakkımı da kimseye yedirmem nasıl konuşmam gerektiğine ben karar veririm O bahsettiğim rol etkinliği ile ilgili değil bugüne kadar siteye onca yatırım yaptım o kadar kaybettik kaybettiğim de öyle az bir meblağ değil Ama siz benim gibi bir üyeyi çok basit bir üyeymiş gibi gördünüz fazla konuşmaya gerek yok
Hocam bari iftira atmayin lütfen. Yazdığınız her mesaja dönüş sağlamışım. Kayip bonusu alamadim yazmışsınız bende nasil alacaginiz hususunda yönlenirmişim. Onun haricî bir mesajisinizda yok. Kanitlarida burdadir. Sizinle ilgilenmeme rağmen ortada birşey yok iken haksız yere hakaret etmişsiniz. Canınız sağolsun yinede bol şanslar
@Başkan @Lucky

Ekli dosyalar

• 20221117_091337.jpg
    20221117_091337.jpg
    164.7 KB · Görüntüleme: 5
  • 20221117_091351.jpg
    20221117_091351.jpg
    182 KB · Görüntüleme: 5
  • 20221117_091317.jpg
    20221117_091317.jpg
    141.4 KB · Görüntüleme: 5

DENGEBET DESTEK

Normal üye
1 Kas 2022
816
258
Ben sizi Sildim Sizin gibi bir siteyi tanımıyorum Kara listede olsam ne olur olmasam mı olur Benim Dünyam Siz olmadan da döner yani
Sitede bir çok yatirim cekiminiz mevcut. Lakin siz anlaşılmaz bir talep yazmissiniz. Bende kayip bonusu alamiyorsunuz olarak anladim yazdığınızdan. Ama sorun insiyatif bonusu ile aciklayici yazsaydiniz yine ilgilenirdik. Yazdiginizdan kayip bonusu ile ilgili sorun olduğu anlasiliyor ona gorede size cevabi verilmistir. Ama siz insiyatif bonusu için hakaret ve karalama yapmaya çalışırsanız bu kabul edilemez. Ha yatirimda çekimde hiç sorun yasamadiniz eğer varsa baska bir sorun yardimci olurum. Iyi günler

stevehalil Çevrimdışı

stevehalil

Emektar Üye
3 Kas 2022
6,369
2,772
Ben sizi Sildim Sizin gibi bir siteyi tanımıyorum Kara listede olsam ne olur olmasam mı olur Benim Dünyam Siz olmadan da döner yani
Dostum adamları haksız yere karalamana herkes şaşırdı durum bu . Hala da sorunu anlamış değildir kimse hocam . Hakaret yanlış ithamların çok gereksiz çünkü bir sorunun yok senin . Kaybın var sitede . Başka siteye geçip el değişirsin konu çözülür
Dostum adamları haksız yere karalamana herkes şaşırdı durum bu . Hala da sorunu anlamış değildir kimse hocam . Hakaret yanlış ithamların çok gereksiz çünkü bir sorunun yok senin . Kaybın var sitede . Başka siteye geçip el değişirsin konu çözülür

DENGEBET DESTEK

Normal üye
1 Kas 2022
816
258
Kardesim benim ortada kayıp bonusu filan cart curt Hicbiri degil ben ne yaptıgımı biliyorum rahatt ol
Hocam dengebete haksiz hakaret ve karalama yapiyorsunuz. Size yönetici ve ben israrla sorunu sordum cevap vermediniz naz yapiyor gibi davrandiniz.

Sonrasinda dengebet desteğe özelden yazdim ilgilenmedi diye iftira attiniz ama ssleri atiyorum attiginiz dmye cevap verilmiştir. Sonrasina baska dm atmadiniz.

🛑Sitede herhangi bir yatirim çekim konusunda sorun yasamadiniz.

🛑Anlasilmaz bir dile sanirim insiyatif bonusu istemişsiniz aciklayici bir dil ile yazsan idiniz,kontrol edip ekleme yapardik.

Sitede kaybim var diyorsunuz o yüzden kinlenip hakaret ve karalama yapmak bir insana yakışır hareket değil. Nasil istiyorsaniz öyle devam ediniz

Biz Elimizden geleni yaptik. Buromuzdan oynayıp oynamamak size kalmış. Herşey gönlünüzce olsun

DENGEBET DESTEK

Normal üye
1 Kas 2022
816
258
Yazdıklarınla benim uzaktan yakından alakam yok hiçbiri benimle uyusmuyor sırf siteniz için boyle konusma yapmayın fazlada konusmanın bi anlamı yok bazı gerçekler var oda siteniz benim için üstü çizilmiştir Sizinde herşey gönlünüzce olsn
Olay ROLLINGte son işlem sartina takildiginiz için bunu siz kendiniz soylediniz
Kurallari karsilamadiginizdan eklenmedi ondan once size defalarca etkinlik bonusu eklendi.

Ama bir defa kural disindan ötürü eklenmedi diye karalama ve hakaret etmişsiniz :)))

. Soylediklerinizi kanitlariyla atiyorum ben demedim diyorsunuz. Iyi gunler sizede

bwdnmcrs Çevrimdışı

bwdnmcrs

Emektar Üye
30 Eki 2022
3,324
1,193
sabah sabah günlük atışma dozumuzu aldık :D

neyse ortada problem kalmadı galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...