Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Ne zaman rolling talebiniz olsa kabul edildi. Sitede cekimleriniz mevcut lakin dun rollingde son işleme takildiniz diye mi bu hakaretleri ediyorsunuz? Bu mesajinizdan sonra etkinlik bonusundan ve rollinglerden kara listedesiniz. Her istediğiniz olduğunda sorun yok lakin kurallar dahilinde rollinginiz eklenmeyince hakaretler etmişsiniz komik gerçektenBaşkan bunları siz hafife almayın aç köpek gibidir en ufak olayda satarlar geride nr yaptıgına bakmazlar
Sorun ne yani hocam? Hakkiniz olan ne konuda sorun yaşadınız? Eğer son işleme takildiginiz roll talebi red edildi diye bunu yapiyor iseniz kurallar böyledir. Ondan önce bircok kez etkinlik tanimlandi size. Harici başka sorununuz var ise seve seve yardimci olabilirim. Sonuçta hergün buraya yaziyorum sorun varsa üyelere yardimci olmak adina. Lakin haksiz yere hakaret ve karalama yapmanizda anlamsiz.Başkan bunları siz hafife almayın aç köpek gibidir en ufak olayda satarlar geride nr yaptıgına bakmazlar
Mevzu rolling hakediş miymiş :/ sanmıyorum YaNe zaman rolling talebiniz olsa kabul edildi. Sitede cekimleriniz mevcut lakin dun rollingde son işleme takildiniz diye mi bu hakaretleri ediyorsunuz? Bu mesajinizdan sonra etkinlik bonusundan ve rollinglerden kara listedesiniz. Her istediğiniz olduğunda sorun yok lakin kurallar dahilinde rollinginiz eklenmeyince hakaretler etmişsiniz komik gerçekten
Öyle olduğunu saniyorum. Harici bir sorunu var ise seve seve yardimci oluruz hocam. Ama daha sorunu yazmadan ağza alinmayacak hakaretler edilmeside ahlak ve etik dışıdırMevzu rolling hakediş miymiş :/ sanmıyorum Ya![]()
Katılıyorum hocam. Gelsin bi arkadaş bakalımÖyle olduğunu saniyorum. Harici bir sorunu var ise seve seve yardimci oluruz hocam. Ama daha sorunu yazmadan ağza alinmayacak hakaretler edilmeside ahlak ve etik dışıdır
Hocam sorun ne ise söylemezseniz biz sizlere nasil yardımcı olacağız? Sorununuzu sir gibi saklayip,türlü hakaretler ediyorsunuz ben sizi çözemedimBaşkan sen neden savunmaya giriyon ki onu anlamadım bunların neyini savunuyon ortada sorun var ama o sorunu ben kendim çözecem
Hocam bari iftira atmayin lütfen. Yazdığınız her mesaja dönüş sağlamışım. Kayip bonusu alamadim yazmışsınız bende nasil alacaginiz hususunda yönlenirmişim. Onun haricî bir mesajisinizda yok. Kanitlarida burdadir. Sizinle ilgilenmeme rağmen ortada birşey yok iken haksız yere hakaret etmişsiniz. Canınız sağolsun yinede bol şanslarBak güzel kardeşim olay böyle olunca nasıl kıymete biniyor değil mi sana haftalar önce dm'den mesaj atmıştım benim hesabıma bir bak senden bir şey rica etmiştim ama sen oralı olmamıştın şimdi bak ben her istediğimi söylerim hakkımı da kimseye yedirmem nasıl konuşmam gerektiğine ben karar veririm O bahsettiğim rol etkinliği ile ilgili değil bugüne kadar siteye onca yatırım yaptım o kadar kaybettik kaybettiğim de öyle az bir meblağ değil Ama siz benim gibi bir üyeyi çok basit bir üyeymiş gibi gördünüz fazla konuşmaya gerek yok
Sitede bir çok yatirim cekiminiz mevcut. Lakin siz anlaşılmaz bir talep yazmissiniz. Bende kayip bonusu alamiyorsunuz olarak anladim yazdığınızdan. Ama sorun insiyatif bonusu ile aciklayici yazsaydiniz yine ilgilenirdik. Yazdiginizdan kayip bonusu ile ilgili sorun olduğu anlasiliyor ona gorede size cevabi verilmistir. Ama siz insiyatif bonusu için hakaret ve karalama yapmaya çalışırsanız bu kabul edilemez. Ha yatirimda çekimde hiç sorun yasamadiniz eğer varsa baska bir sorun yardimci olurum. Iyi günlerBen sizi Sildim Sizin gibi bir siteyi tanımıyorum Kara listede olsam ne olur olmasam mı olur Benim Dünyam Siz olmadan da döner yani
Ben senden başka bir şey istemiştim sen kalkıp beni siteye yönlendirdin ben bilmiyorum hem istedi Bonus talebinden kayıp bonusu almayı sitede aradığımı bulamadığım için size geldim mevzu bu değil zaten gerek yok Zaten fazla konuşmaya
Dostum adamları haksız yere karalamana herkes şaşırdı durum bu . Hala da sorunu anlamış değildir kimse hocam . Hakaret yanlış ithamların çok gereksiz çünkü bir sorunun yok senin . Kaybın var sitede . Başka siteye geçip el değişirsin konu çözülürBen sizi Sildim Sizin gibi bir siteyi tanımıyorum Kara listede olsam ne olur olmasam mı olur Benim Dünyam Siz olmadan da döner yani
Dostum adamları haksız yere karalamana herkes şaşırdı durum bu . Hala da sorunu anlamış değildir kimse hocam . Hakaret yanlış ithamların çok gereksiz çünkü bir sorunun yok senin . Kaybın var sitede . Başka siteye geçip el değişirsin konu çözülürBen sizi Sildim Sizin gibi bir siteyi tanımıyorum Kara listede olsam ne olur olmasam mı olur Benim Dünyam Siz olmadan da döner yani
Hocam dengebete haksiz hakaret ve karalama yapiyorsunuz. Size yönetici ve ben israrla sorunu sordum cevap vermediniz naz yapiyor gibi davrandiniz.Kardesim benim ortada kayıp bonusu filan cart curt Hicbiri degil ben ne yaptıgımı biliyorum rahatt ol
Olay ROLLINGte son işlem sartina takildiginiz için bunu siz kendiniz soyledinizYazdıklarınla benim uzaktan yakından alakam yok hiçbiri benimle uyusmuyor sırf siteniz için boyle konusma yapmayın fazlada konusmanın bi anlamı yok bazı gerçekler var oda siteniz benim için üstü çizilmiştir Sizinde herşey gönlünüzce olsn