B
Başkan
Guest
Dostum sorunu sorduk size siz söylemiyorsunuz demekki ortada sorun o yüzsen sacma sapan seyler yazmayin kimsenin sizin sadakaniza ihtiyaci yok.Bosver kral sadakan olsun
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Dostum sorunu sorduk size siz söylemiyorsunuz demekki ortada sorun o yüzsen sacma sapan seyler yazmayin kimsenin sizin sadakaniza ihtiyaci yok.Bosver kral sadakan olsun
Neden yok üstad ne gibi zarari var bununBerkay, odul devretme gibi bir olay yok.
Kim saçma sapan yazdı başkan?Dostum sorunu sorduk size siz söylemiyorsunuz demekki ortada sorun o yüzsen sacma sapan seyler yazmayin kimsenin sizin sadakaniza ihtiyaci yok.
Var biz yoksak onlarda yok neyse uzatmaya degmezDostum sorunu sorduk size siz söylemiyorsunuz demekki ortada sorun o yüzsen sacma sapan seyler yazmayin kimsenin sizin sadakaniza ihtiyaci yok.
Çok zararı var git 5 tane fake hesap kas gel odül ciksin deki ahmete devret benim ödülü böyle birseymi var odul devrerme diye birsey yok.Neden yok üstad ne gibi zarari var bunun
Siz yazdınız size sorun soruldu söylemediniz ozaman burda sadakamiz olsun, ac kopekler gibi kelimeler kullanamazsınız ortada sorun var ise soylenir sorun cozulur.Kim saçma sapan yazdı başkan?
Katılıyorum doğruÇok zararı var git 5 tane fake hesap kas gel odül ciksin deki ahmete devret benim ödülü böyle birseymi var odul devrerme diye birsey yok.
Başkan sen neden savunmaya giriyon ki onu anlamadım bunların neyini savunuyon ortada sorun var ama o sorunu ben kendim çözecemSiz yazdınız size sorun soruldu söylemediniz ozaman burda sadakamiz olsun, ac kopekler gibi kelimeler kullanamazsınız ortada sorun var ise soylenir sorun cozulur.
Ben her zaman haklınin yanındayım sana 3 kere sordum sorun ne sen sorunu söylemediğine göre suçlu sensin.Başkan sen neden savunmaya giriyon ki onu anlamadım bunların neyini savunuyon ortada sorun var ama o sorunu ben kendim çözecem
@Suat0435 kardeş sorun nedir söylesen bizde bilsek bari sorun neymiş diyeBaşkan sen neden savunmaya giriyon ki onu anlamadım bunların neyini savunuyon ortada sorun var ama o sorunu ben kendim çözecem
Başkan ters psikoloji yemem rahat ol sorun bende değilBen her zaman haklınin yanındayım sana 3 kere sordum sorun ne sen sorunu söylemediğine göre suçlu sensin.
Tuhaf dostum yaşadığın sorunu ssoylememen bilemedim.Başkan ters psikoloji yemem rahat ol sorun bende değil![]()