ugurfalconn
Aktif Üye
- 3 Kas 2022
- 1,415
- 153
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Hayır kurumu ne alaka ne sacmaliyorsun kiminle neyin sohbetini yapacagim etkinlik icin geliyorum şimdilik daha yeni bir forum milet le can ciger mi olacaz 2 gündeBurasını hayır kurumu oolarakmi görüyorsun foruma sadece etkinlik için geliyorsan gelme burası sadece para kazanma yeri değil sohbet muhabbet alanı
mesaj attım sana verdiğimiz linkten GAMABET üye ol@Başkan çekilişte kazanmışım.ne yapacağım ? ilk defa kazandım forumunuzda
CEKILIS KONUSUNDA YAZIYOR GAMEBETE UYE OL KULLANICI ADI ILET.@Başkan çekilişte kazanmışım.ne yapacağım ? ilk defa kazandım forumunuzda
1500 yaparsam etkinlik ve dağıtım yapabilirim uygunsa?BEYLER 5K ATTIK 7 KAZANDIK 1.500 UNU DAĞITIYORUZ 10K DAN 7 K CEKİM VERİLDİ ÇEVRİM YÜZÜNDEN HALA KAVGASI YAPILIYOR VALLAHİ KİMSEYİ MEMNUN EDEMİYORUZ.
Can ciğer olmana gerek yok etkinlik bitti diye hemen kaçıyorsun git o diğer formlarda 3x40 etkinliklerine devam et buraya yüksek kazanç diye gelme.Hayır kurumu ne alaka ne sacmaliyorsun kiminle neyin sohbetini yapacagim etkinlik icin geliyorum şimdilik daha yeni bir forum milet le can ciger mi olacaz 2 günde
Neyi 1500 yaparsan1500 yaparsam etkinlik ve dağıtım yapabilirim uygunsa?
daha önce üyeydim.kullanıcı adımı ilettim.tsklerCEKILIS KONUSUNDA YAZIYOR GAMEBETE UYE OL KULLANICI ADI ILET.
100 uNeyi 1500 yaparsan
daha önce üyeydim.kullanıc adımı yazdım gönderdiğin mesaja tskler admin beymesaj attım sana verdiğimiz linkten GAMABET üye ol
yazdıgım mesaja GAMABET KULLANICI ADINI YAZ
Onu geç iki msj arası 10 15 dk olan adam bile kazandı neyse kazananlara tebriklerAdam Twitter paylaşım yapmadan kazandı
KimOnu geç iki msj arası 10 15 dk olan adam bile kazandı neyse kazananlara tebrikler