B
Başkan
Guest
Tel kapanabilir bizim sorunumuz değil arkadasim telefonunu şarj et o şekilde katil etkinliklere.Tel kapandı sarjın biteceğini kaç kere dedim
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Tel kapanabilir bizim sorunumuz değil arkadasim telefonunu şarj et o şekilde katil etkinliklere.Tel kapandı sarjın biteceğini kaç kere dedim
Etkinlige geldim bitince ne yapmami bekliyorsun anlamadim kiBitti diye hemen formdan ayrılırsan listeden çıkabilirsin bitti.diye hemen kaçıyorsunuz sadece etkinlik var diyemi geliyorsun ?
Ben göremiyorum kazanan listede ben varmıyım bir bakarmısınYOH YA
Tamam da dostum herkes bir bahane soylerse kim takip edecek bazisi hasta belki oyle takip ediyor para lazim adama bilemeyiz yani bazisi son mb larini yiyor internetinden o yuzden bu konularda müsama gostermek diger kisilerin hakkini yemek oluyorTel kapandı sarjın biteceğini kaç kere dedim
Uslubun yanlis dostumAGLAMAYIN
Niye goremiyorsun acabaBen göremiyorum kazanan listede ben varmıyım bir bakarmısın
Başkan kazanan listeyi göremiyorum listede ben varım veya yokum bakabilirmisin rica etsemTamam da dostum herkes bir bahane soylerse kim takip edecek bazisi hasta belki oyle takip ediyor para lazim adama bilemeyiz yani bazisi son mb larini yiyor internetinden o yuzden bu konularda müsama gostermek diger kisilerin hakkini yemek oluyor
Burasını hayır kurumu oolarakmi görüyorsun foruma sadece etkinlik için geliyorsan gelme burası sadece para kazanma yeri değil sohbet muhabbet alanıEtkinlige geldim bitince ne yapmami bekliyorsun anlamadim ki
Yoksun yoksun@teht
Başkan kazanan listeyi göremiyorum listede ben varım veya yokum bakabilirmisin rica etsem
Dostum konuda en altta yaziyor@teht
Başkan kazanan listeyi göremiyorum listede ben varım veya yokum bakabilirmisin rica etsem
Yoksun bana da cikmamis 1 gun yas ilan ediyorum@teht
Allah iyiliginizi versin bosverBEYLER 5K ATTIK 7 KAZANDIK 1.500 UNU DAĞITIYORUZ 10K DAN 7 K CEKİM VERİLDİ ÇEVRİM YÜZÜNDEN HALA KAVGASI YAPILIYOR VALLAHİ KİMSEYİ MEMNUN EDEMİYORUZ.
Daha ne yapacaksiniz baskan elinizden geleni yapiyorsunuz kimsenin birsey demeye hakki yokBEYLER 5K ATTIK 7 KAZANDIK 1.500 UNU DAĞITIYORUZ 10K DAN 7 K CEKİM VERİLDİ ÇEVRİM YÜZÜNDEN HALA KAVGASI YAPILIYOR VALLAHİ KİMSEYİ MEMNUN EDEMİYORUZ.