Joonturk07
Emektar Üye
- 6 Eyl 2021
- 3,131
- 441
Eyw kardesimSonradan geleni almadim 40 geçe dendi orasi var herkesi aldim sonra eledim karsilamayanlari suan sorun yok liste dogru
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Eyw kardesimSonradan geleni almadim 40 geçe dendi orasi var herkesi aldim sonra eledim karsilamayanlari suan sorun yok liste dogru
Emegine saglikSonradan geleni almadim 40 geçe dendi orasi var herkesi aldim sonra eledim karsilamayanlari suan sorun yok liste dogru
Beni niye almadın acabaSonradan geleni almadim 40 geçe dendi orasi var herkesi aldim sonra eledim karsilamayanlari suan sorun yok liste dogru
Uzun suredir yazmiyordun ilk listede varsin sonradan yazmadigin için atildinBeni niye almadın acaba
Evet konuda belliKardeşim liste belli mi göremedim ben kaçırdım galiba
Bende onu sordum zaten bitmisti nasil kazandi oldu diye zatenBakiye bittiyse nasil kazandik dostum uzun suredir yoksun malesef
Tel kapandı sarjın biteceğini kaç kere dedimUzun suredir yazmiyordun ilk listede varsin sonradan yazmadigin için atildin
BEN ÇIKARDIM YOKTUN ÇÜNKÜBeni niye almadın acaba
Iste takip etmen lazimdi dostum sen kaybedince cikip gitmissin kurtlar sofrasi burasi bekleyen kazaniyorBende onu sordum zaten bitmisti nasil kazandi oldu diye zaten
Bitti diye hemen formdan ayrılırsan listeden çıkabilirsin bitti.diye hemen kaçıyorsunuz sadece etkinlik var diyemi geliyorsun ?Bende onu sordum zaten bitmisti nasil kazandi oldu diye zaten
YOH YAKazananlara tebrikler şansımız yokmus