charizard
Emektar Üye
- 30 Eki 2022
- 2,092
- 275
Tamam teşekkürKontrol ediliyor.
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Tamam teşekkürKontrol ediliyor.
Bilmem kanka valla isim aynı belki site hesabı fakedir sence aynı ismi kaç kişi açar ihtimal olamaz mantıklıyalnız listedeki isimler gamabetteki kullanacı adları
dostum o isimler site kullanıcı adları. burdaki değil@Lucky kanka adamın ismi yok diyorum başına @ karakteri koyunca fake hesap
@muzaffer38 değilmi kanka sende söylesene
bravo valla @alerscia8885530Erenler iptal ! 2 kişi daha seçecegiz.
Tamam yenidenmi çekiliyor karışmıyoruzYOK BEYLER YANLIŞLIK OLMUŞ , TCLER FARKLI İSİM BENZERLİGİ SADECE ! ORTALIĞI KARIŞTIRMAYALIM
neden yeniden çekilsin ortaya bişey attınız bizde öyle sandık adamların ismi aynı sadece soyadı farklı dogum tarihi farklı onaylı hesaplar sitede.Tamam yenidenmi çekiliyor karışmıyoruz
Ben neden eklenmedim kral eksiğim yoktuneden yeniden çekilsin ortaya bişey attınız bizde öyle sandık adamların ismi aynı sadece soyadı farklı dogum tarihi farklı onaylı hesaplar sitede.
Tamamneden yeniden çekilsin ortaya bişey attınız bizde öyle sandık adamların ismi aynı sadece soyadı farklı dogum tarihi farklı onaylı hesaplar sitede.
Tlegram ve twiiiter eksiginiz olduğu için dahil edilmesiniz.Ben neden eklenmedim kral eksiğim yoktu
Onlar da eksik değildi paylaştım hatta ama neyse başkan canımız sağolsun nasipTlegram ve twiiiter eksiginiz olduğu için dahil edilmesiniz.
roller etkinlikler süprizler bitmiyor kardeşim zaten herkes nasipleniyor bir yerden. Eminim sende güleceksinOnlar da eksik değildi paylaştım hatta ama neyse başkan canımız sağolsun nasip
roller etkinlikler süprizler bitmiyor kardeşim zaten herkes nasipleniyor bir yerden. Eminim sende güleceksin
Akşama role gelDengebet ile çekim yapamadım şans yok![]()
akşama gelecegim zalım Penaltı evde miAkşama role gel