Matador1940
Emektar Üye
Burdayım kanka zaten ben artık çoğu foruma gitmiyorum ugramiyordum uzun zamandır artık tek yerim burasıAkşama role gel
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Burdayım kanka zaten ben artık çoğu foruma gitmiyorum ugramiyordum uzun zamandır artık tek yerim burasıAkşama role gel
Balıklari pisercez haciyi çarşıya göndercezakşama gelecegim zalım Penaltı evde mi
Kardes sen neyin pesindesin adminlere bisey ogretmeye calismaemre1491
Erman77
erenctn
eren248
erkan154
nemesis34
Ahmet1558
Hulkman
GKNgltsry
Kskmehmet
Bidaha çek bence kanka
@erenctn
@eren248
çift üyelik açmış uyanık gözünden kaçmış olmalı ip değişmiş olabilir tekrar çekiliş yapman gerekiyor aynı kişi iki kere olamaz kanka
@Lucky
Kesin çift üyelik diğer ismi gözükmüyor profilde
Dostum sadece söyledim başka bi amacım yok ne öğretmesi ya iki kişi olsaydı fake o zaman olurmuyduKardes sen neyin pesindesin adminlere bisey ogretmeye calisma
İp diye bişey var kanka değişebilir görülmez konum sitede tc onayı yok zaten boşverdim zaten isterse fake hesap açılsın beni ilgilendirmez kral2 isim olamazmi knk forumda adam kontrol etmistir zaten gercekten kendini bosa yoruyosun
Tc onay gelsin deİp diye bişey var kanka değişebilir görülmez konum sitede tc onayı yok zaten boşverdim zaten isterse fake hesap açılsın beni ilgilendirmez kral
TC onayı multiyi önlemez ki. Ben sana 30 tane TC, Doğum tarihi atayımTc onay gelsin de
ne saatiRolling ne zaman geliyor acaba saatler yaklaştı
Kanka saat 2 gibi oldu bi tane önceki şuan yeni rolling zamanı geldi tam zamanı şuanne saati![]()
aynenKanka saat 2 gibi oldu bi tane önceki şuan yeni rolling zamanı geldi tam zamanı şuan
Artık bi açılış yapalım ısınma açılışı gerisi akşama doğru geliraynen
D
başladı rol gel konuyaArtık bi açılış yapalım ısınma açılışı gerisi akşama doğru gelir