Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
öyle oldu biraz bugünKeser döner sap döner gün gelir hesap döner.
Gün gelir hesap döneröyle oldu biraz bugün![]()
Doğru dostum . Nefis iştePara varken beynimizin olduğunun farkına varmıyoruz, para yokken farkına varıyoruz olay bu. Para yokken mantıklı düşünüp, para varken mantılı düşünmek aklımıza gelmiyor.
Hesap kapandı . Kapanmasın mıGün gelir hesap döner
Dogru ama gün gelicek hesap dönecekkkPara varken beynimizin olduğunun farkına varmıyoruz, para yokken farkına varıyoruz olay bu. Para yokken mantıklı düşünüp, para varken mantılı düşünmek aklımıza gelmiyor.
Bir daha muhattap olma....Hesap kapandı . Kapanmasın mı![]()
E gene aynı şeyi yapıyorsun amaBir daha muhattap olma....
Dostum o kadar para kazanıp şurada bi etkinlik açmazsan atılman normal tabi şuana kadar bu formdan ne kadar para kazandın hemen hemen her çekilişte cıkmıssın bir etkinlik açmak bu kadar zor olmamalı millet çekilişte cıkmadıgı halde etkinlik açıyor.Kim ne derse desin benim bu forumda kimseye yanlışım olmadı bana burda yalandan iftira atildi sustum denge etkinliklerden atildim rol de yapmiyorum... zerre kim ne derse desin bakmam artik isterse sövsün yine cevap vermicem artik herkes kendi isine ....
Siz kac gun oldu geleli hocam benim cekimlerim ne zaman?Dostum o kadar para kazanıp şurada bi etkinlik açmazsan atılman normal tabi şuana kadar bu formdan ne kadar para kazandın hemen hemen her çekilişte cıkmıssın bir etkinlik açmak bu kadar zor olmamalı millet çekilişte cıkmadıgı halde etkinlik açıyor.
Siz kac gun oldu geleli hocam benim cekimlerim ne zaman?
Ooo 17 k dedigun cekim nerde kanitlasana bana kim dedi sana 10k senmi ekledin bana acaba kim ekledi odul bana siz bana 100 eklediniz bi bilet parasi o da onceki adminlerden kalma bir 100 eklesiniz yazmadiginiz kalmadi ve etkinligimdw var ama kazanamadim kaybettim siz bence ezbere kisileri boyle sıkıstirip uyeleri yonlendirmek icin beni buldunuz dimi iyi fikir devam edin.
Bana işimi ögretme herkezin çektigi miktarları takip ediyorum etkinlik açmayıp çekilişte çıkan kişilerede bakıyorum sen riskli durumdasın o akdar ödül kazanıp etkinlik açmamakla.Forumda herkes gergun etkinlik yapiyor bi ben yapmiyorum gibi davranman da yanlis hergun etkinlikten para aliyorum gibi davranmanda yanlis admin dikkat et.
2.3 Yatırım 17.8 k çekimForumda herkes gergun etkinlik yapiyor bi ben yapmiyorum gibi davranman da yanlis hergun etkinlikten para aliyorum gibi davranmanda yanlis admin dikkat et.