• Büroların Dikkatine!

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.fc5bd8f3f9179328

[email protected]

Muhabbet ForumFix Sohbet Alanı

• Konbuyu başlatan Lucky
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WPGreen Çevrimdışı

WPGreen

Normal üye
2 Kas 2022
430
136
Para varken beynimizin olduğunun farkına varmıyoruz, para yokken farkına varıyoruz olay bu. Para yokken mantıklı düşünüp, para varken mantılı düşünmek aklımıza gelmiyor.

berkay10 Çevrimdışı

berkay10

Emektar Üye
30 Eki 2022
6,142
1,074
Kim ne derse desin benim bu forumda kimseye yanlışım olmadı bana burda yalandan iftira atildi sustum denge etkinliklerden atildim rol de yapmiyorum... zerre kim ne derse desin bakmam artik isterse sövsün yine cevap vermicem artik herkes kendi isine ....

Polat Çevrimdışı

Polat

Emektar Üye
27 Kas 2022
4,068
6,667
Kim ne derse desin benim bu forumda kimseye yanlışım olmadı bana burda yalandan iftira atildi sustum denge etkinliklerden atildim rol de yapmiyorum... zerre kim ne derse desin bakmam artik isterse sövsün yine cevap vermicem artik herkes kendi isine ....
Dostum o kadar para kazanıp şurada bi etkinlik açmazsan atılman normal tabi şuana kadar bu formdan ne kadar para kazandın hemen hemen her çekilişte cıkmıssın bir etkinlik açmak bu kadar zor olmamalı millet çekilişte cıkmadıgı halde etkinlik açıyor.

berkay10 Çevrimdışı

berkay10

Emektar Üye
30 Eki 2022
6,142
1,074
Dostum o kadar para kazanıp şurada bi etkinlik açmazsan atılman normal tabi şuana kadar bu formdan ne kadar para kazandın hemen hemen her çekilişte cıkmıssın bir etkinlik açmak bu kadar zor olmamalı millet çekilişte cıkmadıgı halde etkinlik açıyor.
Siz kac gun oldu geleli hocam benim cekimlerim ne zaman?
Ooo 17 k dedigun cekim nerde kanitlasana bana kim dedi sana 10k senmi ekledin bana acaba kim ekledi odul bana siz bana 100 eklediniz bi bilet parasi o da onceki adminlerden kalma bir 100 eklesiniz yazmadiginiz kalmadi ve etkinligimdw var ama kazanamadim kaybettim siz bence ezbere kisileri boyle sıkıstirip uyeleri yonlendirmek icin beni buldunuz dimi iyi fikir devam edin.

Polat Çevrimdışı

Polat

Emektar Üye
27 Kas 2022
4,068
6,667
Siz kac gun oldu geleli hocam benim cekimlerim ne zaman?
Ooo 17 k dedigun cekim nerde kanitlasana bana kim dedi sana 10k senmi ekledin bana acaba kim ekledi odul bana siz bana 100 eklediniz bi bilet parasi o da onceki adminlerden kalma bir 100 eklesiniz yazmadiginiz kalmadi ve etkinligimdw var ama kazanamadim kaybettim siz bence ezbere kisileri boyle sıkıstirip uyeleri yonlendirmek icin beni buldunuz dimi iyi fikir devam edin.
:D dostum panel elimizde herşey elimizde bu forum açıldıgından beri 17k cekimin var niye inkar ediyorsun eski yönetimden aldıgın paralarla birlikte hadi farzedelimki 17 k degil senin dedigin 7k olsun 7k kazanc bedavaya 1 tane etkinlik yok normalmi ?

berkay10 Çevrimdışı

berkay10

Emektar Üye
30 Eki 2022
6,142
1,074
Forumda herkes gergun etkinlik yapiyor bi ben yapmiyorum gibi davranman da yanlis hergun etkinlikten para aliyorum gibi davranmanda yanlis admin dikkat et.

Polat Çevrimdışı

Polat

Emektar Üye
27 Kas 2022
4,068
6,667
Forumda herkes gergun etkinlik yapiyor bi ben yapmiyorum gibi davranman da yanlis hergun etkinlikten para aliyorum gibi davranmanda yanlis admin dikkat et.
Bana işimi ögretme herkezin çektigi miktarları takip ediyorum etkinlik açmayıp çekilişte çıkan kişilerede bakıyorum sen riskli durumdasın o akdar ödül kazanıp etkinlik açmamakla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...