muzaffer38
FixListeci
aleykümselam pogbaa sen hangi takımdasın suanda ?selamün aleyküm arkadaşlar
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
aleykümselam pogbaa sen hangi takımdasın suanda ?selamün aleyküm arkadaşlar
Asselamün aleyküm arkadaşlar
juve de dost.sakatlıklarla boğuşuyoruzaleykümselam pogbaa sen hangi takımdasın suanda ?
milyon dolarlar kazanıyosun. Geliyosun burda roll kovalıyosun bide 50-100 yakışıyor mu sana ?juve de dost.sakatlıklarla boğuşuyoruz
Adamsin dun alamadim senden ama tebriklermilyon dolarlar kazanıyosun. Geliyosun burda roll kovalıyosun bide 50-100 yakışıyor mu sana ?
sagol başkan bide alsaydın neler olacaktı acabaaAdamsin dun alamadim senden ama tebrikler
Kokusuz mesajlara baktım adama sen bulaştın adam hatalı birşey yazmış sahte etkinlik vb kelimeler kullanıyorsun birbirinize sataşmayın iyi formlar.@Polat başkanım bu ne şimdi? Bu herkese sataşıp hakaret edip, küfür edip tekrar aynı şeyleri tekrarlayıp burada nasıl barınabiliyor?
Kusura bakmayın ama ben buna kötü bir şey mi dedim de bana böyle saldırıyor?
Gerekli cevabı başkanım sana vermiş . Sana bol şanslar .@Polat başkanım bu ne şimdi? Bu herkese sataşıp hakaret edip, küfür edip tekrar aynı şeyleri tekrarlayıp burada nasıl barınabiliyor?
Kusura bakmayın ama ben buna kötü bir şey mi dedim de bana böyle saldırıyor?
49 metefe vardı mavibet attık kaybettim 10 dakşka önceŞuna acil 15-20 birşeyler basın kapanır 10 dk ya
Burdayim amcacanım abilerim enrdesiniz ya