• Büroların Dikkatine!

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.fc5bd8f3f9179328

[email protected]

Muhabbet ForumFix Sohbet Alanı

• Konbuyu başlatan Lucky
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osmndmnlr Çevrimdışı

osmndmnlr

Aktif Üye
31 Eki 2022
744
170
@Lucky Adminim şu konuya bir açıklık getirelim istiyorum, çekliş kazananlar bir daha katılamıyor diye bir kural var mı ? Eğer ki öyle bir düşünceniz varsa ona göre katılmayız çünkü arkadaşlar sitem ediyor bazen.

L Çevrimdışı

Lucky

Guest
@Lucky Adminim şu konuya bir açıklık getirelim istiyorum, çekliş kazananlar bir daha katılamıyor diye bir kural var mı ? Eğer ki öyle bir düşünceniz varsa ona göre katılmayız çünkü arkadaşlar sitem ediyor bazen.
tabiki yok söylenmek istenen şey farklı kimse kimseye para atmak zorunda değil ama dedikleri paylaşsanız ne olur ki ? gibisinden kavga edilecek bir konu değil lütfen tartışmayın

Joonturk07 Çevrimiçi

Joonturk07

Emektar Üye
6 Eyl 2021
3,131
441
@mchtakbulut kardesim diğer konudan yazarken kapanmış orası diyeceğim dün benim kupon kazandı 200 otomatik kural gereği aldım sonra rol başladı inan odul aldı gitti denmesin diye onada katilim sağladım hedefe ulaşıp bana çıksaydı ben şahsen onu bi arkadaşa devreder almazdım alamazdim Seni anlıyorum kardeşim bugün iki çekilişe girdim çıkmadı nasip diyelim skma canını S.et Anladım ben seni Bosver.

osmndmnlr Çevrimdışı

osmndmnlr

Aktif Üye
31 Eki 2022
744
170
tabiki yok söylenmek istenen şey farklı kimse kimseye para atmak zorunda değil ama dedikleri paylaşsanız ne olur ki ? gibisinden kavga edilecek bir konu değil lütfen tartışmayın
benim bugün 0 liram vardı sizin sayenizde para kazandım, 350 liram oldu, ben öğrenciyim ve ihtiyaç sahibiyim. Arkadaşlar ne kadar ödül aldığımıza göz dikiyor. çok değil ama ben de bi 50 lira vermek istiyorum birisine.

mchtakbulut Çevrimdışı

mchtakbulut

Aktif Üye
30 Eki 2022
1,465
243
@mchtakbulut kardesim diğer konudan yazarken kapanmış orası diyeceğim dün benim kupon kazandı 200 otomatik kural gereği aldım sonra rol başladı inan odul aldı gitti denmesin diye onada katilim sağladım hedefe ulaşıp bana çıksaydı ben şahsen onu bi arkadaşa devreder almazdım alamazdim Seni anlıyorum kardeşim bugün iki çekilişe girdim çıkmadı nasip diyelim skma canını S.et Anladım ben seni Bosver.
Eyvallah. Ben forumu sevdim ama 3 -4 sahis haric

Matador1940 Çevrimdışı

Matador1940

Emektar Üye
1 Kas 2022
4,149
835
İzmir
İçinizden gelirse sans parası alırım beyler sigara kullananlar bilir sigaram yok sabah kahvaltı yok

Rebrw Çevrimdışı

Rebrw

Aktif Üye
15 Eyl 2021
1,238
179
Bakın ben ödül kazandım. 3 sefer çıkmadı. Şayet az sonra etkinlik olsun. Katılmam. Katılıp kazanirsamda o ödül benim için haram olur niye çünkü arkadaşımda kazansın. Niye dostluk kazansın. Niye hep bana hep bana zihniyeti olmasın. Niye arkadaşlar da kazansın.

Arsenal23 Çevrimdışı

Arsenal23

Emektar Üye
1 Kas 2022
6,226
896
benim bugün 0 liram vardı sizin sayenizde para kazandım, 350 liram oldu, ben öğrenciyim ve ihtiyaç sahibiyim. Arkadaşlar ne kadar ödül aldığımıza göz dikiyor. çok değil ama ben de bi 50 lira vermek istiyorum birisine.
Kardes vermek zorunda değilsin 1
Forum geçim kapısı değil 2
Burda dağıtılandan sponsora yatirirsan forum kazanır 3
Paylaşmayan foruma katkısı olmayan zamanla gider 4
Yanlışmı
@Lucky

mchtakbulut Çevrimdışı

mchtakbulut

Aktif Üye
30 Eki 2022
1,465
243
Farkındayım Benim okadar liste kabarık değil ama var bnmde
Bakın ben ödül kazandım. 3 sefer çıkmadı. Şayet az sonra etkinlik olsun. Katılmam. Katılıp kazanirsamda o ödül benim için haram olur niye çünkü arkadaşımda kazansın. Niye dostluk kazansın. Niye hep bana hep bana zihniyeti olmasın. Niye arkadaşlar da kazansın.
Ya sen bunu kime anlatıyorsun. Yorma kendini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...