Arsenal23
Emektar Üye
- 1 Kas 2022
- 6,226
- 896
Kanka Koray gelsinKimse zorla paylas demiyki
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Kanka Koray gelsinKimse zorla paylas demiyki
Sen bizi tanimiyün ha babbaaKimse kimseye laf söylemesin malesef forumlardan herkes birbirini tanıyor emin olun benide taniyorsunuz
Deminki kardesimiz yanlış tabirle söyledi paylaşım işiniKimse zorla paylas demiyki
Ama bence bu rollingte gun icinde maksimum ödül 1 olmali. Alan bir daha almamamli
tabiki yok söylenmek istenen şey farklı kimse kimseye para atmak zorunda değil ama dedikleri paylaşsanız ne olur ki ? gibisinden kavga edilecek bir konu değil lütfen tartışmayın@Lucky Adminim şu konuya bir açıklık getirelim istiyorum, çekliş kazananlar bir daha katılamıyor diye bir kural var mı ? Eğer ki öyle bir düşünceniz varsa ona göre katılmayız çünkü arkadaşlar sitem ediyor bazen.
Buna bi cozum lazim bence.Knka iyi hoşta bu adamlara etkileşim lazım sinerji lazım ödülü alan kaçar sonra
Belki yanlış söyledim ama emin doğru anlatsamda işlerine gelmeyecekleri için yine yanlış anlarlarfiDeminki kardesimiz yanlış tabirle söyledi paylaşım işini
benim bugün 0 liram vardı sizin sayenizde para kazandım, 350 liram oldu, ben öğrenciyim ve ihtiyaç sahibiyim. Arkadaşlar ne kadar ödül aldığımıza göz dikiyor. çok değil ama ben de bi 50 lira vermek istiyorum birisine.tabiki yok söylenmek istenen şey farklı kimse kimseye para atmak zorunda değil ama dedikleri paylaşsanız ne olur ki ? gibisinden kavga edilecek bir konu değil lütfen tartışmayın
Eyvallah. Ben forumu sevdim ama 3 -4 sahis haric@mchtakbulut kardesim diğer konudan yazarken kapanmış orası diyeceğim dün benim kupon kazandı 200 otomatik kural gereği aldım sonra rol başladı inan odul aldı gitti denmesin diye onada katilim sağladım hedefe ulaşıp bana çıksaydı ben şahsen onu bi arkadaşa devreder almazdım alamazdim Seni anlıyorum kardeşim bugün iki çekilişe girdim çıkmadı nasip diyelim skma canını S.et Anladım ben seni Bosver.
Farkındayım Benim okadar liste kabarık değil ama var bnmdeEyvallah. Ben forumu sevdim ama 3 -4 sahis haric
Eski dmlerden cıkıyorum mesaj yazsanda gelmez önemli bişey yoksa yarın konusalım cok karışık@Lucky dm bakarmısınız![]()
Ödül kazananlardan biriyimde bir rica da bulundumEski dmlerden cıkıyorum mesaj yazsanda gelmez önemli bişey yoksa yarın konusalım cok karışık
Kardes vermek zorunda değilsin 1benim bugün 0 liram vardı sizin sayenizde para kazandım, 350 liram oldu, ben öğrenciyim ve ihtiyaç sahibiyim. Arkadaşlar ne kadar ödül aldığımıza göz dikiyor. çok değil ama ben de bi 50 lira vermek istiyorum birisine.
Farkındayım Benim okadar liste kabarık değil ama var bnmde
Ya sen bunu kime anlatıyorsun. Yorma kendiniBakın ben ödül kazandım. 3 sefer çıkmadı. Şayet az sonra etkinlik olsun. Katılmam. Katılıp kazanirsamda o ödül benim için haram olur niye çünkü arkadaşımda kazansın. Niye dostluk kazansın. Niye hep bana hep bana zihniyeti olmasın. Niye arkadaşlar da kazansın.