• Büroların Dikkatine!

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.fc5bd8f3f9179328

[email protected]

Muhabbet ForumFix Sohbet Alanı

• Konbuyu başlatan Lucky
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elhadji Çevrimdışı

Elhadji

Normal üye
6 Eyl 2021
71
41
Derseniz ki sen ilkkez de ödül kazansam farketmez biz ödeme yapmayacağız o da sizin kendi düşünceniz ama burayla olumlu şeyler düşünüyordum beni de bilen bilir alygtarsx bende forumlarda dağıtıyorum kimsede hayır yalan söylüyor diyemez mevzu baya baya para

L Çevrimdışı

Lucky

Guest
Derseniz ki sen ilkkez de ödül kazansam farketmez biz ödeme yapmayacağız o da sizin kendi düşünceniz ama burayla olumlu şeyler düşünüyordum beni de bilen bilir alygtarsx bende forumlarda dağıtıyorum kimsede hayır yalan söylüyor diyemez mevzu baya baya para
Mevzu paralık bi durum mu sence ? Bu kadar dağıtım yaparken 1-2 k mı ?

Yoksa etkinlikleri okumadan katılan üyeler mi sorun ?

L Çevrimdışı

Lucky

Guest
O niye o söyle de anlayalım rt ekran alamiyorsak cihaz kaynaklı onada bana bahane mi diyeceksiniz rt fav ortada link ortada Bi de ekstra rt ekran ne diye isteniyor söyleyin anlayalim
Bundan sonra etkinliklere katılırken KURALLAR BÖLÜMÜNÜ okuyup katılırsan sorun yaşamazsın

charizard Çevrimdışı

charizard

Emektar Üye
30 Eki 2022
2,092
275
Her zamanki gibi paylaştık hocam ss alacaksınız diye belirtilmemiş ..
O yüzden herkes her etkinlikte link bırakıyor ben de öyle yaptım ve hiçbir twit i silmiyorum da
Halen de duruyor kontrol yapılıyor diye ss almaya gerek yok diye link bırakıyoruz ya hep

9EAA9895-97FA-4CC0-8F25-2B54A1831C3C.png

Elhadji Çevrimdışı

Elhadji

Normal üye
6 Eyl 2021
71
41
Mevzu paralık bi durum mu sence ? Bu kadar dağıtım yaparken 1-2 k mı ?

Yoksa etkinlikleri okumadan katılan üyeler mi sorun ?
Bak başkan şunu söylemeye çalışıyorum kimsenin size kötü Bi söz söylemi olmadı bu bir ikincisi ilkkez Bi ödül kazandik bu şekilde yapmamanız lazım anliyormusunuz rt fav yapılmış link bırakılmış ama bu sefer de ne den rt nin sssi yok diyorsunuz neyse sıkıntı yok ödemeyin bosverin kazanamayan olunca yazarsınız kazanan yoktur rt ss şunlar şunlar yoktur diye

L Çevrimdışı

Lucky

Guest
Bak başkan şunu söylemeye çalışıyorum kimsenin size kötü Bi söz söylemi olmadı bu bir ikincisi ilkkez Bi ödül kazandik bu şekilde yapmamanız lazım anliyormusunuz rt fav yapılmış link bırakılmış ama bu sefer de ne den rt nin sssi yok diyorsunuz neyse sıkıntı yok ödemeyin bosverin kazanamayan olunca yazarsınız kazanan yoktur rt ss şunlar şunlar yoktur diye
Dostum sen ilk kez ödül kazanmış olabilirsin 10defa ödül kazananda var

@karizma4424 doğru katılımı yapan sadece şimdi farkettim onuda

charizard Çevrimdışı

charizard

Emektar Üye
30 Eki 2022
2,092
275
Hocam lütfen tüm şartları yerine getirdim son dakika muslera aut u geç kullanıp kart görmesin diye içim cız etti
Hak ettim her şart eksiksiz yedi yirmi dört forumdayım
Lütfen ödül eklemesi yaparsanız sevinirim 😞

charizard Çevrimdışı

charizard

Emektar Üye
30 Eki 2022
2,092
275
Bakın bir seferlik ödüller eklenecek ancak tekrar şartlara uyulmadığı taktirde kesinlikle ekleme yapılmayacak.
Hem twit link bırakacaz hem de ekran görüntüsü alıp mı paylaşacaz başkanım bundan sonraki etkinliklerde ona göre emrini ver ona göre hareket edelim 👏👏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...