king63
Emektar Üye
- 1 Kas 2022
- 1,659
- 638
sıfırKimsenin yokmu 1 tl atabilecek parasi yav
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
sıfırKimsenin yokmu 1 tl atabilecek parasi yav
as moralimiz bozuk başkanı dolandırdılarSelamlar krallar napiyorsunuz
tamam sana ekletelim konu açıyorum birazdan eklenince başlarsın@Lucky merhaba dengebet rolling bakiye olursa sevinirim
Kullanıcı adı barreal
Bana pleasetamam sana ekletelim konu açıyorum birazdan eklenince başlarsın
Tmm ozaman tşk ederimtamam sana ekletelim konu açıyorum birazdan eklenince başlarsın
Eklendi konu açtım başlayabilirsinTmm ozaman tşk ederim
Tmm birazdan basliyorumEklendi konu açtım başlayabilirsin
YOKLa maci bitirdik geldik neyse. Cratos cozuldu mu
Beter olsunlar. Ben sizden raziyim. Paylasmak icin herseyi yaptiniz
Dostum öncelikle parasal bir mevzu değil hergur burda milyarlarca para dağıtıyoruz essek gibi bağırıyoruz bildirim atıyoruz katılım şartlarını okuyun diye rt yapmadıysan yapıcak bisey yok. Ödül eklenmeyecek.@Lucky forumunuz da etkinlik açıyorsunuz baktınız kazanan çok herseye Bi kılıf uydurmussunuz 3 e 4 kart dedik bildik yeri geldi etkinlik de açtık ama bu tavrınız sizin de iş paraya gelince bahane bulmanızı başka biseye benzemedi teşekkürler etkinlik için @Başkan sizede teşekkürler çok güzel.bi etkinlikte
Rt var ama o nasıl olacakDostum öncelikle parasal bir mevzu değil hergur burda milyarlarca para dağıtıyoruz essek gibi bağırıyoruz bildirim atıyoruz katılım şartlarını okuyun diye rt yapmadıysan yapıcak bisey yok. Ödül eklenmeyecek.
Forumfix diğer platformlarla karıştırma odeyemeyecegimiz bir etkinlik açmayız.
Başkan kimse şartları karşılamıyor diye yazmış @LuckyDostum öncelikle parasal bir mevzu değil hergur burda milyarlarca para dağıtıyoruz essek gibi bağırıyoruz bildirim atıyoruz katılım şartlarını okuyun diye rt yapmadıysan yapıcak bisey yok. Ödül eklenmeyecek.
Forumfix diğer platformlarla karıştırma odeyemeyecegimiz bir etkinlik açmayız.