L
Lucky
Guest
Sen çok sonra gelmişsin listeye dahil edilmeyeceksin dostum mağlesefRolling sahibi yapsın bence cekilisi
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Sen çok sonra gelmişsin listeye dahil edilmeyeceksin dostum mağlesefRolling sahibi yapsın bence cekilisi
Ben neden yokumkarizma4424
sercio87
Korkusuz9
bwdnmcrs
stevehalil
Cekilişe gerek yok 1.kupona kadar olanlar 5 kişi zaten dengebet k.adlarınızı iletin
Nasıl çok sonraSen çok sonra gelmişsin listeye dahil edilmeyeceksin dostum mağlesef
Bwdnmcrs1karizma4424
sercio87
Korkusuz9
bwdnmcrs
stevehalil
Cekilişe gerek yok 1.kupona kadar olanlar 5 kişi zaten dengebet k.adlarınızı iletin
Böyle eğer yapacaksan bir daha gelmem foruma olur biterSen çok sonra gelmişsin listeye dahil edilmeyeceksin dostum mağlesef
Yolun açık şansın bol olsunBöyle eğer yapacaksan bir daha gelmem foruma olur biter
Kimseyi zorla tutmuyoruz dostum seni alırsam en başından beri takip eden adamlara haksızlık kaçıncı kuponda gelmişsin adam 1saatir takip ediyo ona çıkmazsa hak mı olucak?Böyle eğer yapacaksan bir daha gelmem foruma olur biter
Birdahalik birsey yok dostum. Bastan beri burada misinBöyle eğer yapacaksan bir daha gelmem foruma olur biter
Banlayin beniKimseyi zorla tutmuyoruz dostum seni alırsam en başından beri takip eden adamlara haksızlık kaçıncı kuponda gelmişsin adam 1saatir takip ediyo ona çıkmazsa hak mı olucak?
Sadece etkinlikten etkinlige geldigin için göremiyosun bence hep aktif olsan böyle demezdin yolun açık olsunBenim foruma girişimi banlayin Burdada huzur yok
Bani vurSadece etkinlikten etkinlige geldigin için göremiyosun bence hep aktif olsan böyle demezdin yolun açık olsun
Buradaysan benim odulumBirdahalik birsey yok dostum. Bastan beri burada misin
Arkadasim birdaha roll acilacak neden sabirsizlik yapiyosun. Surada bi eglencemiz var huzur icinde vakit gecirelim yapmayin boyleBanlayin beni
Lan Pentaltı seni Ofsayt He amcik milletin hakkınımi yicen burda adamlar sabahtan beri takip ediyor ayıp lan gel benim 100 tl kazancı sana verim kopekBani vur
Hacı küfür yok yol verildi arkadaşa zatenLan Pentaltı seni Ofsayt He amcik milletin hakkınımi yicen burda adamlar sabahtan beri takip ediyor ayıp lan gel benim 100 tl kazancı sana verim kopek
Baksana küfür etmiceksinde napcaksin buna canım abim geldi 10 dk durdu bide laf ediyor yaHacı küfür yok yol verildi arkadaşa zaten