bwdnmcrs
Emektar Üye
- 30 Eki 2022
- 3,324
- 1,193
Huzur ariyomus bulamamis.Baksana küfür etmiceksinde napcaksin buna canım abim geldi 10 dk durdu bide laf ediyor ya
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Huzur ariyomus bulamamis.Baksana küfür etmiceksinde napcaksin buna canım abim geldi 10 dk durdu bide laf ediyor ya
Bosver abi benim çekim gelsin roll acicamHuzur ariyomus bulamamis.
Haklısın da boşverBaksana küfür etmiceksinde napcaksin buna canım abim geldi 10 dk durdu bide laf ediyor ya
Rol sırası bende dayı bende acacamBosver abi benim çekim gelsin roll acicam
Tamam abi ozaman swn ac ben rulette yukseltirsem direk dagitirimRol sırası bende dayı bende acacam
Tamam abimmmmHaklısın da boşver
Lan Pentaltı seni Ofsayt He amcik milletin hakkınımi yicen burda adamlar sabahtan beri takip ediyor ayıp lan gel benim 100 tl kazancı sana verim kopek
31 tek at seversin hacidayimTamam abi ozaman swn ac ben rulette yukseltirsem direk dagitirim
12 den sonra acacamTamam abimmmm
Sağol canım abim nereye gittin yaHacı amcam takip edemedim kazanmissin eline koluna sağlık![]()
Tamam abimmmm12 den sonra acacam
Çok sağol abimmmmmm benim ama rollerine gelmiyorsun uzuluyorumHaci amcacigim sen üzülme lütfen
Show yapti harbi . 1000 tl ile girse yaklasik 10000 tl yapmistiHacı amcam takip edemedim kazanmissin eline koluna sağlık![]()
bu vesileyle son işlem şartı olduğunu öğrenmiş olduk roll de. Yatırıma devam
Heya para olsa varya neler olurdu be abimmmmmShow yapti harbi . 1000 tl ile girse yaklasik 10000 tl yapmisti
100 sanırım@Lucky bu eklenen frebetin Max çekimi nedir
88 olduk100 sanırım