Mahmut8021
Normal üye
- 2 Kas 2022
- 191
- 217
Dostum kural koymasa alırdım ama seni wild yazcam bu dahakineBirşey anlamadım ama gevşe biraz
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Dostum kural koymasa alırdım ama seni wild yazcam bu dahakineBirşey anlamadım ama gevşe biraz
Sıkıntı yok hocamDostum 11 sıra disin ama
Ben ortalığa yazdım alınma sen de güzel karşim.He şimdi anladım düzenlemişsin . 0 stres kardeşim 2 kişinin muhattap olduğu konuya başka şahıslar girerse konu anlamsız uzat. Adam açıklamasını yaptı ben hak verdim konu kapandı basit yani
Sus konuşma çekiliş nerdeDostum kural koymasa alırdım ama seni wild yazcam bu dahakine
Kardeşim bol şansBen ortalığa yazdım alınma sen de güzel karşim.
Kim kazandı cekildmiListedekiler payfix atsin ama bonus maca attm bitince yollicam
3 kişi mi yoksa herkes mi hocamListedekiler payfix atsin ama bonus maca attm bitince yollicam
Herkes mi atsın la senin de kafan güzel he çekiliş nerdeListedekiler payfix atsin ama bonus maca attm bitince yollicam
Sarhoş o çektim sanıyor3 kişi mi yoksa herkes mi hocam
işte kazananlar kimPardon kazananlar .![]()
Eyv hocam ben forumu tanıyorum şuanda liste alıyorum kara listem var 2 güne etkinliklere başlarım zaten bendeDostum kural koymasa alırdım ama seni wild yazcam bu dahakine
çıkmış teşekkürlerKazananlar
Usta bi sus be dırdırHerkes mi atsın la senin de kafan güzel he çekiliş nerde
Yazdım kesene bereketKazananlar
Sana mı sorcam ayyaş çekiliş haniUsta bi sus be dırdır![]()
dost boşver hayatında kara liste olmasın hep beyaz listeler yap ki huzurlu olursun ölümlü dünya değmezEyv hocam ben forumu tanıyorum şuanda liste alıyorum kara listem var 2 güne etkinliklere başlarım zaten bende![]()