sercio87
Vip Üye
- 3 Kas 2022
- 10,181
- 1,422
Takip zorunluluğu yoktuTebrikler hocam fark 10 ken takip eden 2 kişi vardı çoğu arkadaş son 2 dk kala kaldı umarım bu hassasiyeti gözden kaçırmazlar![]()
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Takip zorunluluğu yoktuTebrikler hocam fark 10 ken takip eden 2 kişi vardı çoğu arkadaş son 2 dk kala kaldı umarım bu hassasiyeti gözden kaçırmazlar![]()
Tamam işte sen2 kişi mi hep takiptaydim
Haklısın ama işte.dTakip zorunluluğu yoktu
Doğrudur hocam o zaman . Kazancın bereketli olsunDostum takip koymadm koysam haklısın
Neyse gelsin bı arkadaş ceksinTamam işte sen![]()
arkadaşlar ben takip ettim sen takip etmedin diyerek diğer arkadaşları kırmayın şu aile ortamında roll sahibi kuralını koymuş zatenTebrikler hocam fark 10 ken takip eden 2 kişi vardı çoğu arkadaş son 2 dk kala kaldı umarım bu hassasiyeti gözden kaçırmazlar![]()
Görmedik açıkladı adam konu bitti ?Kocaman takip yok demiş hala 2 kişi diyonuz![]()
Çeker birazdanGörmedik açıkladı adam konu bitti ?
Var ben yokum hocam listedePogpa
Rizeli
Erkan
Jeam
Kalehan
Sercio
Klostrofobi
Norm44
Mesut
Acar13 liste beyler itiraz varmi
11. sırada beğenmişsin kardeş.Adam oraya Türkçe olarak ilk 10 yazmış neyin itirazı bu anlamıyorum arkadaşVar ben yokum hocam listede
Dostum 11 sıra disin amaVar ben yokum hocam listede
Ne bu stres kardeşim ben mi dedim takip et diye. Forum burası istediğimi yazarım takılma çokGörmedik açıkladı adam konu bitti ?
İtiraz var pogpa değil pogbaPogpa
Rizeli
Erkan
Jeam
Kalehan
Sercio
Klostrofobi
Norm44
Mesut
Acar13 liste beyler itiraz varmi
Birşey anlamadım ama gevşe birazBen bu stres kardeşim ben mi dedim takip et diye. Forum burası istediğimi yazarım takılma çok
Ben stresli değilim kiBirşey anlamadım ama gevşe biraz
He şimdi anladım düzenlemişsin . 0 stres kardeşim 2 kişinin muhattap olduğu konuya başka şahıslar girerse konu anlamsız uzat. Adam açıklamasını yaptı ben hak verdim konu kapandı basit yaniNe bu stres kardeşim ben mi dedim takip et diye. Forum burası istediğimi yazarım takılma çok