• Büroların Dikkatine!

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.fc5bd8f3f9179328

[email protected]

Kaybetti 25 Üyemize 200₺ Ödüllü Rolling

• Konbuyu başlatan Lucky
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Different Çevrimdışı

Different

Aktif Üye
30 Eki 2022
1,224
268
Arkadaşlar konuya 100 mesaj yazmakta aynidir 20 mesajda yazmak aynidir lütfen ayricalik istemeyin ben cok yazmayi sevmem önemli ân olur macta gorup yazarim. Arada totemlerim ne bileyim arada izlemeyi birakir wcye giderim siz 100-200 mesaj yazinca oncelikli olmayi beklemeyin lutfen.

teeth15 Çevrimdışı

teeth15

Emektar Üye
30 Eki 2022
1,898
595
Arkadaşlar konuya 100 mesaj yazmakta aynidir 20 mesajda yazmak aynidir lütfen ayricalik istemeyin ben cok yazmayi sevmem önemli ân olur macta gorup yazarim. Arada totemlerim ne bileyim arada izlemeyi birakir wcye giderim siz 100-200 mesaj yazinca oncelikli olmayi beklemeyin lutfen.
dost benim senin burada olduğunu görmem gerek yani en kötü 5 dk da 1 mesaj yaz illa 5 dk da önemli bir şey olur ben bilemem izlediğini yanda açarsın ss atarsın yine anlıyamam başka şeyle meşgul oluyorsundur hak yiyemem yani sen buraya ne oluyor ne bitiyor yazarsın yine de

Different Çevrimdışı

Different

Aktif Üye
30 Eki 2022
1,224
268
dost benim senin burada olduğunu görmem gerek yani en kötü 5 dk da 1 mesaj yaz illa 5 dk da önemli bir şey olur ben bilemem izlediğini yanda açarsın ss atarsın yine anlıyamam başka şeyle meşgul oluyorsundur hak yiyemem yani sen buraya ne oluyor ne bitiyor yazarsın yine de
5 dkda bir tabiki yazarım ondan bahsetmedim adamlar surekli "hadi" vs yaziyor diye oncelik bekliyorlar ondan bahsettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...