• Büroların Dikkatine!

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.fc5bd8f3f9179328

[email protected]

Kaybetti 25 Üyemize 200₺ Ödüllü Rolling

• Konbuyu başlatan Lucky
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joonturk07 Çevrimdışı

Joonturk07

Emektar Üye
6 Eyl 2021
3,131
441
Harbi diom Bu Forumun Değeri Bilinmeli Adamlar Çatır Çatır etkinlik Cikio Dağıtım Yapio Sadece Etkinlik Değilde Yeni spons geldiğinde hg vs yazalım ne bileyim Konu açalım Hakkını Verelim Dostlar Forum Ne Kadar Büyürse Bizede Okadar Faydası Olur Desteğe Devam.

muzaffer38 Çevrimdışı

muzaffer38

FixListeci
30 Eki 2022
6,609
4,140
Forumfix<3
@muzaffer38 muzaffer kardesim istedigim fotoyu profil yaparim senin bana sormadigin gibi bende sana sormucam profil foto koyarken baş müdürlügünü kendi hayatinda yap sanalda kimseye laf atma bu konuda bisey soyleme.
kardeşim attıgım yorum aşağıda; fotoğrafı profil resmi yapman sorun degil. cevaplara da yazıyosun 2-3 kocaman kocaman karşımıza bunu yapmanın sebebi nedir ?

kardeşim bu ne allah aşkına profil resmi de yapmıssın 2 de 1 paylaşıyosun ilave olarak

papel12 Çevrimdışı

papel12

Emektar Üye
30 Eki 2022
1,802
947
Twitter: @Haberblogger
Telegram: kofteayran

Bol şanslar

panda35 Çevrimdışı

panda35

Emektar Üye
30 Eki 2022
4,123
1,979
Harbi diom Bu Forumun Değeri Bilinmeli Adamlar Çatır Çatır etkinlik Cikio Dağıtım Yapio Sadece Etkinlik Değilde Yeni spons geldiğinde hg vs yazalım ne bileyim Konu açalım Hakkını Verelim Dostlar Forum Ne Kadar Büyürse Bizede Okadar Faydası Olur Desteğe Devam.
Kesinlikle aynı fikirdeyim

berkay10 Çevrimdışı

berkay10

Emektar Üye
30 Eki 2022
6,142
1,074
kardeşim attıgım yorum aşağıda; fotoğrafı profil resmi yapman sorun degil. cevaplara da yazıyosun 2-3 kocaman kocaman karşımıza bunu yapmanın sebebi nedir ?

kardeşim bu ne allah aşkına profil resmi de yapmıssın 2 de 1 paylaşıyosun ilave olarak
Hosuma gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...