ÇİRKİNKRAL
Emektar Üye
- 30 Eki 2022
- 3,974
- 1,699
BoşverO niye ki
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
BoşverO niye ki
Kanka yanlış anlamada 30 TL yi alıp 500 TL yapmışım 11 de 9 tahmin yapmışım E bizde birşeyler biliyoruz yani öyle ben demiştim şöyle yapsaydın keşle falan bunlar hoş durmuyor İnan. Bak burada da adam korner oynamış sen faul oynasaydn diyorsun iş işten geçtikten sonraBoşver
Tamam dostum sadece şunu söylyım beni anlamamışsınKanka yanlış anlamada 30 TL yi alıp 500 TL yapmışım 11 de 9 tahmin yapmışım E bizde birşeyler biliyoruz yani öyle ben demiştim şöyle yapsaydın keşle falan bunlar hoş durmuyor İnan. Bak burada da adam korner oynamış sen faul oynasaydn diyorsun iş işten geçtikten sonraboşver yani kim ne oynarsa desteğini ver geç derim tavsiyem
EyvUzatmanın anlamı yok
Size sormadım hiç sadece fikrimi söyleyip teyit aldım. Fas maçına faul ve isabetli şut sende 2 sine de tamam dedin hatta Hırvatlar’ın golü var dedin . Faul olmadıBize soruyon sonra kendin oynuyon ben burdan bi anlam cıkaramadım
Sağlık olsun kardesim elbet olur birdahaki moral bozmak yokbir dahakine kaldık![]()
![]()
![]()
Halil konuyu cok farklı yerlere cekıyon uzatmayalım kardesim tmm bitti gittiSize sormadım hiç sadece fikrimi söyleyip teyit aldım. Fas maçına faul ve isabetli şut sende 2 sine de tamam dedin hatta Hırvatlar’ın golü var dedin . Faul olmadıHırvat gol atamadı
Hırvat isabetli şut çekemedi
3 te 0 tahmin yaptın yani.
Bence deHalil konuyu cok farklı yerlere cekıyon uzatmayalım kardesim tmm bitti gitti