• Büroların Dikkatine!

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.fc5bd8f3f9179328

[email protected]

Kaybetti 2 adım roll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stevehalil Çevrimdışı

stevehalil

Emektar Üye
3 Kas 2022
6,369
2,772
Kanka yanlış anlamada 30 TL yi alıp 500 TL yapmışım 11 de 9 tahmin yapmışım E bizde birşeyler biliyoruz yani öyle ben demiştim şöyle yapsaydın keşle falan bunlar hoş durmuyor İnan. Bak burada da adam korner oynamış sen faul oynasaydn diyorsun iş işten geçtikten sonra :) boşver yani kim ne oynarsa desteğini ver geç derim tavsiyem

ÇİRKİNKRAL Çevrimdışı

ÇİRKİNKRAL

Emektar Üye
30 Eki 2022
3,974
1,699
Kanka yanlış anlamada 30 TL yi alıp 500 TL yapmışım 11 de 9 tahmin yapmışım E bizde birşeyler biliyoruz yani öyle ben demiştim şöyle yapsaydın keşle falan bunlar hoş durmuyor İnan. Bak burada da adam korner oynamış sen faul oynasaydn diyorsun iş işten geçtikten sonra :) boşver yani kim ne oynarsa desteğini ver geç derim tavsiyem
Tamam dostum sadece şunu söylyım beni anlamamışsın

stevehalil Çevrimdışı

stevehalil

Emektar Üye
3 Kas 2022
6,369
2,772
Bize soruyon sonra kendin oynuyon ben burdan bi anlam cıkaramadım
Size sormadım hiç sadece fikrimi söyleyip teyit aldım. Fas maçına faul ve isabetli şut sende 2 sine de tamam dedin hatta Hırvatlar’ın golü var dedin . Faul olmadı 👎 Hırvat gol atamadı 👎 Hırvat isabetli şut çekemedi :) 3 te 0 tahmin yaptın yani.

ÇİRKİNKRAL Çevrimdışı

ÇİRKİNKRAL

Emektar Üye
30 Eki 2022
3,974
1,699
Size sormadım hiç sadece fikrimi söyleyip teyit aldım. Fas maçına faul ve isabetli şut sende 2 sine de tamam dedin hatta Hırvatlar’ın golü var dedin . Faul olmadı 👎 Hırvat gol atamadı 👎 Hırvat isabetli şut çekemedi :) 3 te 0 tahmin yaptın yani.
Halil konuyu cok farklı yerlere cekıyon uzatmayalım kardesim tmm bitti gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...