muzaffer38
FixListeci
tebrikler arkadaşlar listeye girdik ama çekilişte çıkmadık sağlık olsun.
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
KONU AKTİF ÖDÜL KAZANANLAR AKTİF OLSUN.
zabaha kadar burdayız diyelim mi o zaman tabi aktif olanlar kazanacakkkARKADAŞLAR İLERLEYEN SAATLERDE 5000 DAĞITIMLI ROLLİNG OLACAKTIR BİLGİNİZ OLSUN.
Katilabilirmiyim yeninuyeyimARKADAŞLAR İLERLEYEN SAATLERDE 5000 DAĞITIMLI ROLLİNG OLACAKTIR BİLGİNİZ OLSUN.
TABİKİ ETKİNLİK AÇILDIGINDA TAKİPTE KALIN .Katilabilirmiyim yeninuyeyim
TabikiKatilabilirmiyim yeninuyeyim
Seyret bu kazananlarin hepsi oraya da saldırcak. Bu ise çözüm lazım. 1 alan herkes kazansın. Hep bana hep bana olmasın . HaksizmiyimARKADAŞLAR İLERLEYEN SAATLERDE 5000 DAĞITIMLI ROLLİNG OLACAKTIR BİLGİNİZ OLSUN.
10 kişi dost 15 kişi olsa tüm sinercilere çıkardı yinede iyi çıkmış bidahakine çıkar sağlık olsunBana ciakmadi saglik olsun. Kazananlara tebrikler. Kesenize bereket. Foruma devam![]()
niye kardeşim aktif olan her zaman kazanır öyle bişeymi varSeyret bu kazananlarin hepsi oraya da saldırcak. Bu ise çözüm lazım. 1 alan herkes kazansın. Hep bana hep bana olmasın . Haksizmiyim
Ben bu arkadasi taniyom eski forumdan .cekiliste cikmadik yapacak birsey yok kazananlar gule gule harcasin.Kanka şu arkadaşta çok yaptı sinerji ama çıkmamış
@Nomorebets
Valla bende dedim15 kişi olsnbic yoktan 5 kişiye daha cikardi10 kişi dost 15 kişi olsa tüm sinercilere çıkardı yinede iyi çıkmış bidahakine çıkar sağlık olsun