Joonturk07
Emektar Üye
- 6 Eyl 2021
- 3,131
- 441
Tebrikler Kazananlara
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
5000 olandan gelecekValla bende dedim15 kişi olsnbic yoktan 5 kişiye daha cikardi
Normal banka ibanNormal bankami papara mi
isteyen istediği kadar katılsın dost bu zevk işi ödül ekstrasıSeyret bu kazananlarin hepsi oraya da saldırcak. Bu ise çözüm lazım. 1 alan herkes kazansın. Hep bana hep bana olmasın . Haksizmiyim
zaten şansa çıkıyor kimseye öncelikli para gönderilmiyor, herkes şansını deneyebilir.isteyen istediği kadar katılsın dost bu zevk işi ödül ekstrası
Ne aktifi. Ne yazdım iyi oku bak. Ben ne demişim. Aktif ayrı ödül kazanıp bir daha saldırmak ayrı. Şayet ben kazansam. Bir diğer arkadaşım kazansın diye öbür etkinliğe katılmam. Neden arkadaşım da kazansın. Hep ben değil. Mantık ne paylaşımniye kardeşim aktif olan her zaman kazanır öyle bişeymi var
bu düşünce yanlışNe aktifi. Ne yazdım iyi oku bak. Ben ne demişim. Aktif ayrı ödül kazanıp bir daha saldırmak ayrı. Şayet ben kazansam. Bir diğer arkadaşım kazansın diye öbür etkinliğe katılmam. Neden arkadaşım da kazansın. Hep ben değil. Mantık ne paylaşım
Genel mantikla dogru diyonda millet pirana olmus 50 tl icin ne bahaneler ne yalanlar uydururlar. Listeye girmesin diye ne ugrasirlar. 50 lira icinNe aktifi. Ne yazdım iyi oku bak. Ben ne demişim. Aktif ayrı ödül kazanıp bir daha saldırmak ayrı. Şayet ben kazansam. Bir diğer arkadaşım kazansın diye öbür etkinliğe katılmam. Neden arkadaşım da kazansın. Hep ben değil. Mantık ne paylaşım
Muhabbet ediyoz da bisey yokki herkes sakintamam beyler gerek yok bunlara 1 gün degil hergün ödül dağıtılıyo ben dünde aldım bugünde aldım az önce çekilişten cıkmadık olabilir...
Adminler gerekli ayarı verir .yanlışı doğruyu onlar bilir. Benim görüşüm bu. Onlar zaten ilerde anlarlarbu düşünce yanlış