furkanny
Aktif Üye
- 3 Kas 2022
- 1,261
- 188
aynen kanka 4-5 kişi yazdı neymiş şifre atacakmışım işlemden sonra para atacakalarmış varmı öyle ticaretHerkese yaptırma dolandirilirsin

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
aynen kanka 4-5 kişi yazdı neymiş şifre atacakmışım işlemden sonra para atacakalarmış varmı öyle ticaretHerkese yaptırma dolandirilirsin
Ben yaparim @Nomorebets bana kefil olurHerkese yaptırma dolandirilirsin
O iş aynen öyle olcakaynen kanka 4-5 kişi yazdı neymiş şifre atacakmışım işlemden sonra para atacakalarmış varmı öyle ticaretduruyor hala kalsın birşey olmaz
yok ya ne belli parayi atacakları, paranın yarısını peşin yarısını iş bitince atacakalar, işlerine geliyorsa . hiç bişey almadan bilgileri at sonra karşı tarafa gebe kal, yok öyle ticaretO iş aynen öyle olcak
Öyle oluyor uygulanan girip markette barkod okutuyoraynen kanka 4-5 kişi yazdı neymiş şifre atacakmışım işlemden sonra para atacakalarmış varmı öyle ticaretduruyor hala kalsın birşey olmaz
Kardeş sana hekese güven demiyoruz şifreni vermden olmaz diyoruz yapmak istemezsen yapmazsın ama mecbur ister amanın adam tele moneypay uygulamanı yükleyecekyok ya ne belli parayi atacakları, paranın yarısını peşin yarısını iş bitince atacakalar, işlerine geliyorsa . hiç bişey almadan bilgileri at sonra karşı tarafa gebe kal, yok öyle ticaret![]()
sakin olsana kral sen senlik bişey yok hayırlı işler sanaKardeş sana hekese güven demiyoruz şifreni vermden olmaz diyoruz yapmak istemezsen yapmazsın ama mecbur ister amanın adam tele moneypay uygulamanı yükleyecek
doğrudur kanka peşinat almadan şifre verilmez onu demek istiyorumÖyle oluyor uygulanan girip markette barkod okutuyor
Para lazım olan sensin o yüzden mecbur veriyorsun.kimse sana peşin ödeme yapmaz.zaten o kadar lazım değilse yapma 1000 e 60_80 arası veriyorlar yalandan zarar etmezsi.doğrudur kanka peşinat almadan şifre verilmez onu demek istiyorum
olmasa da olur zaten sadece nasıl oluyor diye öğrenmek istedim, gerek yok aynen dursunPara lazım olan sensin o yüzden mecbur veriyorsun.kimse sana peşin ödeme yapmaz.zaten o kadar lazım değilse yapma 1000 e 60_80 arası veriyorlar yalandan zarar etmezsi.
20 lira eksik yolladın başta ne konuştuk sen ne yaptın, yakışmaz böyle şeyler. neyse burası yeri değil sana hayırlı işlerBir teşekkür etseydin bare
Gündüz arkadaşla işlem yaptık ne kadar sürede yapılıp ödeme aldığını sorabilirsiniz
Cocukmusn sen anında işlemini yapıp ödemeni aldın ergen gibi tripler.atiosun20 lira eksik yolladın başta ne konuştuk sen ne yaptın, yakışmaz böyle şeyler. neyse burası yeri değil sana hayırlı işler