Azer
Emektar Üye
- 22 Ocak 2023
- 1,196
- 2,500
Alabilirsin dostum sıkıntı yoknuh diyor peygamber demiyor bıraktım uğraşmıyorum. Zaten yanında geçmiyorum sitenin
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Alabilirsin dostum sıkıntı yoknuh diyor peygamber demiyor bıraktım uğraşmıyorum. Zaten yanında geçmiyorum sitenin
Desteğe baglanmadan bonus talep kısmından talep ver dostum eklenecek.nuh diyor peygamber demiyor bıraktım uğraşmıyorum. Zaten yanında geçmiyorum sitenin
Talep verdik red yiyorDesteğe baglanmadan bonus talep kısmından talep ver dostum eklenecek.
Tekrar verin.Talep verdik red yiyor
ben vazgeçtim o kadar redden sonraTekrar verin.
bakıyorum@muzaffer38 sende vardır @MorataJuve10 nin gamabet kullanıcı adı bulabilirmisin ?
Gamabet le ilgisi olmaz kanka bunun alt yapı sonuçlandırır. Kaybetse iade olmazdı kayıp yapardı böyle maalesef@Polat başkan kusura bakma rahatsız ettim kazanan kupon iade ediyor bu gamabet acaba kaybetse de iade alacakmiydim Ekli dosyayı görüntüle 5848
Gamabet ile alakalı bir durum degil o betco ile alakalı dostum@Polat başkan kusura bakma rahatsız ettim kazanan kupon iade ediyor bu gamabet acaba kaybetse de iade alacakmiydim Ekli dosyayı görüntüle 5848