MorataJuve10
Emektar Üye
- 9 Ağu 2021
- 3,944
- 715
Yazdım kardo şimdi sigara içmeye çıkmıştım dışarıEtiket bile attık yazmadı
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Yazdım kardo şimdi sigara içmeye çıkmıştım dışarıEtiket bile attık yazmadı
Aleykum selam hayırlı cumalarAleyküm selam hayırlı cumalar
Ne gibi sorun oldu dostum kendin 3 kez diyorsun formda toplam 300 den fazla etkinlik ve en az 150-200 kez ekleme yapıldı ara sıra ufak tefek sorunlar cıkıyor büro aktif olmuyor sorun cıkıyor törerans saglamak gerekiyor.benim bu forumda 3 kez etkilinlikten sıkıntı oldu lafımını yapmam aslada bu en son neden olmadı acaba merak ettim sormak istedim banamı özel acaba![]()
hiç sıkıntı yok hocam sordum sadece problem yok kızmaNe gibi sorun oldu dostum kendin 3 kez diyorsun formda toplam 300 den fazla etkinlik ve en az 150-200 kez ekleme yapıldı ara sıra ufak tefek sorunlar cıkıyor büro aktif olmuyor sorun cıkıyor törerans saglamak gerekiyor.
Yok dostum kızmadım acıklama yaptı msadecehiç sıkıntı yok hocam sordum sadece problem yok kızma![]()
iptal etmiyorlarmı sonra kuponuaktif olan acil oynasın oran hatalı 3-4 siteden aldım ben ms 2 böyle hatalar çok okuyor fırsat var şuanda
Yüzde 80-90 oranında onaylıyor Başkan. 3 farklı siteden aldım vbet - quenn - denge bakalım ne olacakiptal etmiyorlarmı sonra kuponu
Bol şansYüzde 80-90 oranında onaylıyor Başkan. 3 farklı siteden aldım vbet - quenn - denge bakalım ne olacak
iyi gecelerCümleten iyi geceler