Polat
Emektar Üye
- 27 Kas 2022
- 4,068
- 6,667
Ugraşmaya devam dost senin nasıl gidiyorNasıl gidiyor hayat
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Ugraşmaya devam dost senin nasıl gidiyorNasıl gidiyor hayat
Sakın gidiyor iş başı yapana kadar böyle devamUgraşmaya devam dost senin nasıl gidiyor
Şu gamabette kimler ödül kazanmıstır export etkinliginde.Efendim
Bilmiyorum ki Başkan. Dm silinmiş . Bi duyuru geç istersen yazsınlar K adlarınıŞu gamabette kimler ödül kazanmıstır export etkinliginde.
Tamamdır ben halledecegim.Bilmiyorum ki Başkan. Dm silinmiş . Bi duyuru geç istersen yazsınlar K adlarını
Yeterince süre verildi dostum etkinlikleri hemen yazıp çıkın diye yapmıyoruz aktif kalabilmeniz için yapıyoruz yakşalık 20 dakika bekledik başkasına verdik dostum.@Polat @Azer admin arkadaşlar zaten konuda bizden kullanıcı adı istiyorsunuz bir daha ne gerek var süreye hani kullancı adı yazmamızı istemeseniz anlarım konuda yazmışız zaten çok gereksiz bu benim kendi düşüncem bilmyorum diyet arkadaşlar ne düşünür
5 Üyemize 50 TL Nakit Ödül
@SEYFOXXXX @Spectator @MorataJuve10 İD İLETİN DM DEN. adam 1 saat önce 30 dk önce aktif olmus :Dforumfix3.com
Forumda en aktif olan kişilerden birisiyim bu demek değil ki forumda yatacam sürekli reelde de bir hayatımız var ayrıca ben diyorum ki konudaki kullanıcı adı istemişsiniz zaten başlıkta ki yazıda ne yazıyor kullancı adını yazın eee bende konuya katılırken zaten yazmışım bir daha neden 2. Kez benden istenir dediğim gibi bana göre saçma ve gereksiz bir uygulama dersinki çekiliş süresi sonunda kullanıcı adı istenecek anlarımYeterince süre verildi dostum etkinlikleri hemen yazıp çıkın diye yapmıyoruz aktif kalabilmeniz için yapıyoruz yakşalık 20 dakika bekledik başkasına verdik dostum.
Kimse formda yat demiyorki dostum her etkinlik sonrası kullanıcı adı isteyecegiz bilgin olsun seninde bundan sonraki etkinliklerde çekiliş sonucunu beklersin.Forumda en aktif olan kişilerden birisiyim bu demek değil ki forumda yatacam sürekli reelde de bir hayatımız var ayrıca ben diyorum ki konudaki kullanıcı adı istemişsiniz zaten başlıkta ki yazıda ne yazıyor kullancı adını yazın eee bende konuya katılırken zaten yazmışım bir daha neden 2. Kez benden istenir dediğim gibi bana göre saçma ve gereksiz bir uygulama dersinki çekiliş süresi sonunda kullanıcı adı istenecek anlarım
hocam cok sert konusyorsun adam diyorki kulllanıcı adı nı zaten isyiyorsunuz 2. kere alacagınız bilse zaten bekler ondan sölüyorKimse formda yat demiyorki dostum her etkinlik sonrası kullanıcı adı isteyecegiz bilgin olsun seninde bundan sonraki etkinliklerde çekiliş sonucunu beklersin.
Dostum sert konuşmuyorum her etkinlik sonrası kullanıcı adı isteyeceğimizi söylüyorum tekrar aynı sorunla karşılaşmamak için.hocam cok sert konusyorsun adam diyorki kulllanıcı adı nı zaten isyiyorsunuz 2. kere alacagınız bilse zaten bekler ondan sölüyor
Aleyküm selam inşallah hepimiz için dostumSelamün aleyküm cümleten yurdum insanları sağlıklı huzurlu güzel ve mutlu bir hafta olsun herkes için
Aleykümselam hayırlı haftalar olsun.Selamün aleyküm cümleten yurdum insanları sağlıklı huzurlu güzel ve mutlu bir hafta olsun herkes için
aleykümselam amin kankaSelamün aleyküm cümleten yurdum insanları sağlıklı huzurlu güzel ve mutlu bir hafta olsun herkes için
a.s dostSelamün aleyküm cümleten yurdum insanları sağlıklı huzurlu güzel ve mutlu bir hafta olsun herkes için