Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Hayırlısı olsunstanbul’da, 3 Ton 533 Kilogram Metamfetamin ele geçirildi.
HayırdırHayırlısı olsun
Sağlık olsun knk yapacak bişi yok. Ben de böyleyim aç gözlülük yapıyoruz eldekinden de oluyoruzKanka agliyayimmi jdjdj şansımı denedim olmadı ben eski kumarbazlardanim kanka çok ağladım simdi takmiyorum
Fazla takmıyor kafaya en azından kazanmış birşeylerSağlık olsun knk yapacak bişi yok. Ben de böyleyim aç gözlülük yapıyoruz eldekinden de oluyoruzsonra böyle deneme bonusu falan kovalıyoruz.
Yine kasa yapıyoruz akıllanmıyoruz ama![]()
İstanbul’un %40 ı sarma tütün içmeye başlamışYılbaşında sigaralar 50yi görcek diyolar
Simdi keyifle uyu kumarci adam hesapta para varken uyuyamaz.Sağlık olsun knk yapacak bişi yok. Ben de böyleyim aç gözlülük yapıyoruz eldekinden de oluyoruzsonra böyle deneme bonusu falan kovalıyoruz.
Hep öyleyiz kanka doğruSağlık olsun knk yapacak bişi yok. Ben de böyleyim aç gözlülük yapıyoruz eldekinden de oluyoruzsonra böyle deneme bonusu falan kovalıyoruz.
Sıfır değildirSimdi keyifle uyu kumarci adam hesapta para varken uyuyamaz.![]()
İrade dostumVar ya şu mk kumarinda para yapıyorum. Hep diyorum sağlam oynucam. Canlıya giriyorum gözüme takılan ilk maça oynuyorum
Sabır işi kesinlikle o da bende yok sanırım![]()
He valla içim cız etti. Ben olsam stresten bozardım10k lık kuponda uykum kaçmıştı![]()