Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Aklı başında biri yaomaz böyle bir şey zatenNasıl düşünce bu
Büro yarından önce ödemez zatenGitsin o parayıda çeksin dua etsin büro aktif degil milletin hakkını yemeye gelmiş buraya. kullanıcı adı şifre istiyorum vermiyor.
Senin multin dimi bu. Hem hakkımıza gir hem arkasından salla. Ayıp ayıpNasıl düşünce bu
Bütün sırrı bozdun yaaaa hshshsshsSenin multin dimi bu. Hem hakkımıza gir hem arkasından salla. Ayıp ayıp
Gece gece terbiyemi bozduracak bu welet @Polat hocamGitsin o parayıda çeksin dua etsin büro aktif degil milletin hakkını yemeye gelmiş buraya. kullanıcı adı şifre istiyorum vermiyor.
telı alsaydın eskort sıtesıne verırdım telefonunu az yakan cok can yakan dıye
Tüm bilgilerini ele geçirsin dolandırıcılar yaniAdminim.aslinda kendi hesabından oynarsan daha iyi olmazmi güven sorunu ortadan kalkar
Versen ne olacaktelı alsaydın eskort sıtesıne verırdım telefonunu az yakan cok can yakan dıye
hocam burda demirbaş adamlar var @karizma4424 @Korkusuz9 @panda35 @papel12 @demirspor @Jeams07 ve ben rol yaptık polat para attı sorun cıkmadı aslında aktif olmayanları o çekilişe almıcaksın bu kadar adamın emeği var takip edenAdminim.aslinda kendi hesabından oynarsan daha iyi olmazmi güven sorunu ortadan kalkar
Tahminim 150 aldı 25 yada 50 yatırdı siteye
Son kuponu da yatsın diye oynadı
Papel bu arada sen nasıl özel üye oldunevet olabilir